Terug

Post

Trotse sponsor van Profronde Westland

26 juli 2022

Op donderdag 28 juli is het weer vanouds gezellig in Wateringen! Profronde Westland is bekend tot ver buiten het Westland; een groots sportevenement waar profs en amateurs hand in hand gaan, omlijst met entertainment en kermis. Sportliefhebbers, wielrenners, wielerfanaten en iedereen die zin heeft in een gezellig feestje is op 28 juli in Wateringen te vinden voor de 48e editie van dit wielerspektakel. Benieuwd wat je deze dag kunt verwachten?

HET PROGRAMMA

  • 10:30 uur: Nieuwelingen
  • 11:45 uur: Junioren
  • 13:15 uur: Ready to Race Jumbo-Visma (voorheen Dikke Banden Race)
  • 14:15 uur: Elite / Beloften
  • 16:25 uur: Basisleden
  • 18:30 uur: De Sprintcup: de koppeltijdrit voor professionals
  • 19:30 uur: Professionals
  • 21:30 uur: Huldiging Profs

Profs

Welke professionals maken straks hun opwachting bij de Profronde? Deze grote namen zijn aanwezig: Danny van Poppel, Jos van Emden, Nils Eekhoff, Martijn Tusveld, Bauke Mollema, Fabio Jakobsen, Lennard Hostede, Sebastian Langeveld, Ide Schelling, Dylan van Baarle, Taco van der Hoor, Niki Terpstra, Pascal Eenkhoorn, Ramon Sinkeldam en Lars van den Berg. Kom op tijd voor een goed plekje langs het parcours om ze aan te moedigen!

Entertainment op en rondom het parcours

Ook naast het parcours is er van alles te beleven. Zo is er de kermis op het Plein en Vliethof en van 17.30 uur tot 23.30 uur vindt ‘All Night Live!’ plaats bij de Dr. Schaepmanstraat met DJ's en swingende bands. Zin om een feestje te bouwen? Op het plein bij café Scrumpy wordt tussen 20.15 en 23.45 uur een show van ‘Skihut on Tour’ gehouden.

Sponsor

Wij geven een groot compliment aan het vaste bestuur en de vele vrijwilligers: door jullie toewijding en inzet worden tienduizenden bezoekers vermaakt en weten jullie de wielersport te stimuleren. Daar dragen wij als lokale ondernemer graag ons steentje aan bij.

Ook wonen in Wateringen?

Niet alleen tijdens de Profronde is het een feest in Wateringen! Deze Westlandse dorpskern is een fijne plek om te wonen. Wateringen heeft een gezellig centrum dat met de komst van koffietentjes, conceptstores en mooie kledingwinkels en gezellige terrasjes veel te bieden heeft. Je vindt in deze dorpskern sfeervolle jaren ’30 woningen, maar ook ruim opgezette en groene woonwijken, waar het heerlijk opgroeien is, met diverse scholen en sport- en cultuurverenigingen dichtbij. Het Hofpark is een groene oase voor een wandeling, met een kinderboerderij en grote speeltuin. Bovendien heeft Wateringen een ideale ligging ten opzichte van de snelwegen en de voorzieningen van Delft, Rijswijk en Den Haag. Ook wonen in Wateringen? Klik dan hier!