Terug

Post

Toekomstbestendig wonen?

30 mei 2024

Op 28 mei vond Woonstap Westland plaats: een initiatief van Olsthoorn Makelaars, waar 50+ers terecht konden voor deskundig advies over diverse woonopties, zoals het kopen van een kleinere woning, een nieuwbouwwoning, het aanpassen van de huidige woning of het overwegen van alternatieve woonvormen. Heb je het evenement gemist, maar wil je ook op weg naar een toekomstbestendig thuis? Wij weten de weg!

Weet wat je huidige woning waard is: Begin met een gratis online waardecheck van je huidige woning bij Olsthoorn Makelaars of plan een gratis en vrijblijvend bezoek van een makelaar voor een nauwkeurige waardebepaling en verkoopadvies.

Start de zoektocht: Maak een gratis online zoekopdracht aan bij Olsthoorn Makelaars en ontvang meldingen bij nieuwe passende woningen van zowel Olsthoorn Makelaars als collega NVM-makelaars.

Aankoopmakelaar: Een aankoopmakelaar van Olsthoorn Makelaars helpt je objectief bij het beoordelen en onderhandelen van een woning die je elders hebt gevonden.

Nieuwbouw: Blijf als eerste op de hoogte van interessante nieuwbouwprojecten in de regio, door je aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Taxatie: Voor een professionele taxatie, bijvoorbeeld voor een erfenis of verhuizing, bieden de gecertificeerde taxateurs van Olsthoorn Makelaars een gevalideerde waardebepaling van je woning.

Meer informatie? Bel naar 0174 70 60 20 of mail info@olsthoornmakelaars.nl