Terug

Post

Grasbuurt fase 3a en 3b nu in verkoop!

10 november 2023

Schoemaker Plantage biedt een unieke kans om in een prachtig ontworpen, duurzaam huis te wonen, omgeven door natuur en toch dichtbij de stedelijke voorzieningen. Het is een perfecte plek voor mensen die waarde hechten aan rijke details, duurzaamheid, en een harmonieus leven.

De verkoop van Grasbuurt 3a + 3b is gestart. In deze fase worden 55 woningen in diverse typen gerealiseerd:
- Hofwoningen met een woonoppervlakte van circa 100 m2. V.o.n. prijzen vanaf € 455.000,-.
- Royale gezinswoningen met een woonoppervlakte van circa 132 m2 + een ruime vliering! V.o.n. prijzen vanaf € 542.500,-
- Speciale hoekwoning met een riant woonoppervlakte (191 en 232 m2). V.o.n. prijzen vanaf € 700.000 ,-
- Twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woning, woonoppervlakte vanaf 173 m2 en koopsom vanaf respectievelijk vanaf € 850.000,- v.o.n. en € 945.00,- v.o.n.

Unieke kijkdag!
In Grasbuurt 1 is de bouw van de Royale gezinswoningen nagenoeg afgerond. Hierdoor kunnen we je de gelegenheid bieden om zelf te ervaren hoe ruim deze woningen zijn!

Er zijn twee kijkdagen:
Vrijdag 17 november van 9.00 uur tot 11.00 uur
Zaterdag 18 november van 12.00 uur tot 14.00 uur

interieur impressie

Woning in aanbouw

Je bent van harte welkom op de bouwlocatie om een woning van het type Royale gezinswoningen te bezichtigen (andere woningtypes zijn helaas niet te bezichtigen). Het makelaarsteam is hier aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in één ander woningtype ben je uiteraard van harte welkom om sfeer te komen proeven!

Zien we je op één van de kijkdagen? Fijn als je je aanmeldt zodat we rekening kunnen houden met je komst. Klik op deze link om je aan te melden.

Parkeren

Kom je met de auto? Parkeer je auto dan bij de portiersloge aan het begin van de wijk en loop vanaf hier over de brug naar de Royale gezinswoningen. Navigatieadres: van Embdenstraat 2a

interieur impressie

De inschrijftermijn eindigt op dinsdag 21 november 2023 om 12.00 uur.

Hoe schrijf je je in?
Ga naar de projectwebsite. https://schoemakerplantage.nl. 
Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan via de deze knop (inschrijfformulier linken). Je ontvangt vervolgens een mail waarmee je kunt inloggen op je Professor Schoemaker plantage account.
Stap 2: Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in je e-mail kom je in je persoonlijke Professor Schoemaker plantage account;
Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Grasbuurt 3a en b';
Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in.

Ook is op de projectwebsite de verkoopdocumentatie te downloaden en kan je de digitale verkoopbrochure bekijken.

Ontdek de Schoonheid van Wonen in Schoemaker Plantage: Een Uniek Nieuwbouwproject in Delft

Het nieuwbouwproject Schoemaker Plantage ligt vlakbij de TU Delft en bestaat uit twee buurten: Klinkerbuurt en Grasbuurt, verbonden door een weelderig stadspark. Hier ontdek je een harmonieuze balans tussen stedelijk comfort en de rust van de natuur. In dit project wordt elk huis vervaardigd in de stijl van de 'Nieuwe Delftse School'. Deze stijl is een moderne interpretatie van de traditionele Delftse School, bekend om zijn kenmerkende gebruik van baksteen, kozijnplaatsing, erkers, en hoge daken met schoorstenen. Elk detail in deze architectuur is doordacht, van de warmrode bakstenen van de Klinkerbuurt tot de rijke details en het bijzondere metselwerk in de Grasbuurt. Het hart van de wijk is een uitgestrekt stadspark, dat zich uitstrekt over 500 meter. Bewoners kunnen genieten van de natuur, een wandeling maken, hardlopen over de kronkelpaadjes, of ontspannen bij de waterplas met twee eilandjes, waaronder een Tiny Forest.

Alle woningen zijn duurzaam; gasloos en uitgerust met PV-panelen en vloerverwarming en -koeling.

Centraal gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik

De Schoemaker Plantage combineert het beste van twee werelden. Je woont in een rustige, groene omgeving, maar met het bruisende stadsleven van Delft op slechts 10 minuten fietsafstand. De wijk is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, waardoor steden als Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam gemakkelijk te bereiken zijn.