Terug

Post

Succesvolle start verkoop Noorderduin fase 3 – Monster

06 februari 2024

Op 31 januari vond het verkoopevenement van Noorderduin fase 3 in Monster plaats. Samen met ontwikkelaar BPD Gebiedsontwikkeling, de aannemer Van Wijnen en de adviseurs van Rabobank stonden wij klaar bij The Coast Beach House in Monster om belangstellenden een brochure te overhandigen en informatie te geven over het nieuwe aanbod van het fraaie nieuwbouwproject.

De belangstelling was overweldigend en wat fijn om het enthousiasme over het prachtige project met iedereen te delen.

[video width="3816" height="2160" mp4="/app/uploads/2024/02/0201.mp4"][/video]

In deze fase worden er 66 woningen in verkoop gebracht. Er is een grote variëteit aan woningtypes te vinden. Zo is er het type Duingras met 109 m² aan woonoppervlakte met een tuin en eigen parkeerplaats, maar kunnen geïnteresseerden ook inschrijven voor een prachtige 2-onder1-kapwoning van 190 m² met een hele mooie veranda, een grote tuin en 2 eigen parkeerplaatsen.

Noorderduin is onderdeel van het gebied Achter de Duinen. In Noorderduin hebben woningen hun voordeur én een sfeervolle serre of gezellige veranda aan de grote, gemeenschappelijke ‘voortuin’. Aan de ene kant geeft die privé ruimte aan de voorzijde van het huis een gevoel van privacy, aan de andere kant worden binnen en buiten zo met elkaar verbonden. Zo maak je in Noorderduin deelt uit van een grotere woonwijk, maar houd je het persoonlijke contact met je buren.

Meer informatie over dit project? Klik dan hier!