Terug

Post

Benieuwd naar Waelse Weelde? Kom naar de Meet & Greet op 24 mei!

11 mei 2023

Waelse Weelde in 's-Gravenzande noemen we een nieuwbouwplan met een gouden randje. Dat zit hem in de keuze voor de jaren '30 architectuur die sinds jaar en dag ongekend populair is. Maar misschien nog wel belangrijker is de ruimtelijke, groene en speelse opzet van de buurt. Als je onlangs nog langs de bouwlocatie van Waelse Weelde bent gereden heb je kunnen zien hoe voorspoedig de bouw verloopt! De eerste woningen zijn al op hoogte en de toekomstige bewoners kunnen vanaf het vierde kwartaal 2023 de sleutel verwachten van hun nieuwe huis.

De afgelopen maanden hebben we een aantal nieuwe kopers mogen begroeten en er melden zich met regelmaat nieuwe geinteresseerden aan. De kavelkaart op de website toont dan ook steeds meer verkochte woningen!

Save The Date: Meet & Greet 24 mei a.s.

Op woensdagmiddag 24 mei. a.s. van 16.00 tot 17.30 uur vindt er een meet & greet plaats op de bouwlocatie. Dus ben je geïnteresseerd, kom dan gerust langs voor meer informatie, om de sfeer te proeven en de voortgang van de bouw te bekijken. Op 24 mei is alleen toegang mogelijk via de brug ter plaatse van de Porseleinvlinder in het verlengde van de Grote Vos. Er staan medewerkers klaar om je te ontvangen.

We vragen je bij het bezoek de volgende regels in acht te nemen:

Volg vóór het betreden van de bouwplaats zorgvuldig de instructies van de medewerkers op;
Parkeer de auto op openbaar gebied want het is niet mogelijk deze op de bouwplaats te parkeren. Het hek sluit namelijk zodra de bouwactiviteiten stoppen en kan die avond niet meer worden geopend;
In verband met de veiligheid is géén toegang mogelijk tot de woningen in aanbouw.
Alvast hartelijk dank voor de medewerking en graag tot 24 mei!