Terug

Post

NIEUWBOUW: de weg van Rick en Roxy naar Lierkwartier.

23 november 2020

NIEUWBOUW: de weg van Rick en Roxy naar Lierkwartier.

Toen Rick van Os (22, teeltmanager) en Roxy Wennekers (23, managementassistente en dansdocente) uit De Lier hoorden over het nieuwbouwproject ‘Lierkwartier’, wisten ze: dit moet ons nieuwe thuis worden. De droom leek even in duigen te vallen toen ze geen woning toegewezen kregen in fase 1. Maar in fase 2 hadden ze meer geluk! 

Wat sprak jullie aan in Lierkwartier? 

Roxy: “We wilden graag in De Lier blijven. Al onze familie en vrienden wonen hier en het dorp is klein, knus en gezellig. De bouwstijl van het project vonden we gelijk mooi: landelijk, met warme kleuren. En met ruime tuinen, geen kleine postzegels zoals je ook wel eens ziet.” Rick: “We vinden het ook fijn dat je bij nieuwbouw alles van begin tot eind helemaal naar eigen wens kan inrichten. Ook weet je dat het qua duurzaamheid wel goed zit.” 

 Hoe verliep het aankoopproces? 

Rick: "In aanloop naar de start verkoop heeft Marjolein Derksen, makelaar bij Olsthoorn Makelaarsde vragen beantwoord die we hadden over de woningen. We schreven ons in voor fase 1, maar kregen helaas geen woning toegewezen. In eerste instantie leken we weer pech te hebben bij fase 2, en waren we uitgeloot. Maar degene voor ons zag ervan af en dat was ons geluk. Toen waren wij de eersten die gebeld werden!”   

En de begeleiding door Olsthoorn Makelaars? 

Roxy: “Eerst vonden we het wel jammer dat alles door de coronamaatregelen nu digitaal verloopt. Maar uiteindelijk viel dat heel erg mee. Zo kun je via je scherm beter inzoomen op details, dan bij een papieren plattegrond. Marjolein Derksen heeft ons vanaf dat eerste telefoontje goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we kregen goed advies. En na het tekenen van de koopovereenkomst werden we door Olsthoorn Makelaars thuis verrast met een bloemetje en een leuke kaart erbij. Zo vierden ze dit bijzondere moment op afstand toch met ons mee! 

Benieuwd naar nieuwbouwprojecten die in ontwikkeling of in verkoop zijn? Lees er meer over op onze nieuwbouwpagina.