Terug

Post

Klaar voor de toekomst in De Blauwe Kreken fase 3 – Poeldijk

14 juni 2022

Esther Olsthoorn en Robbert-Jan Eijk aan het woord

“Futureproof wonen in het Westland, dat is echt een uniek woonproduct!” Het enthousiasme van Robbert-Jan Eijk - manager nieuwbouw bij Olsthoorn Makelaars - is direct voelbaar als hij vertelt over De Blauwe Kreken fase 3. Samen met Esther Olsthoorn, directeur nieuwbouw, legt hij uit wat dit nieuwbouwproject in Poeldijk zo bijzonder maakt.

De woningen in fase 1 en 2 van De Blauwe Kreken zijn inmiddels succesvol verkocht, dus is het tijd voor een nieuwe fase. Projectontwikkelaar BPD realiseert in fase 3 vijf verschillende woningtypes, met in totaal slechts 21 geschakelde en vrijstaande villa’s aan het water. De architectuur is verfrissend modern, en kenmerkend aan de woningen zijn het zeer complete afwerkingsniveau en de doordachte indeling.

“Wij spreken heel regelmatig mensen die nu alleen of met z’n tweeën in een eengezinswoning wonen, nadat de kinderen het huis uit zijn gegaan. De bovenste etage van zo’n huis wordt eigenlijk niet meer gebruikt en dat er meer behoefte is aan ruimte op de begane grond,” vertelt Robbert-Jan. “De woningen in De Blauwe Kreken fase 3 hebben een zee aan ruimte, maar zijn zo efficiënt ingedeeld dat de meer dan 157 m² aan woonoppervlak verdeeld is over twee woonlagen. Het grootste gedeelte van de ruimte bevindt zich op de begane grond.”

“De villa’s hebben een ruime berging aan de voorzijde en een apart woon- en eetgedeelte. Het is mogelijk om de aangebouwde berging aan te passen en op de begane grond een slaapkamer en badkamer te realiseren. Hierdoor ontstaat er een levensloopbestendige woning,” vult Esther aan. “Met minimaal drie slaapkamers op de eerste etage zijn het bovendien heerlijke woningen voor een gezin. Iedereen vindt hier genoeg plek voor school, werk, hobby’s of om samen te ontspannen in de tuin.”

Robbert-Jan: “De buitenruimtes zijn echt heel fijn. Zo beschikt iedere villa over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en is er een ruime voortuin waar je kunt dineren in de zon. De achtertuin grenst aan het water en wordt opgeleverd met een aangelegde vlonder. Tot het einde van de middag vind je hier een plekje in de zon of juist wat verkoeling in de schaduw. De koopsom van de woningen is inclusief een Comfort Tuin met aangelegd terras, looppad, bestraten parkeerplaatsen, beplanting, erfafscheiding, etcetera. Dit is een heel compleet pakket aan tuininrichting waar kopers optioneel de tuin nog verder naar smaak kunnen inrichten.”

Wie zin heeft in een wandeling, is zo in het centrum van Poeldijk. De laatste jaren hebben zich in het karakteristieke centrum steeds meer leuke boetiekjes en horeca gevestigd. En het haventje dat in het voorjaar van 2022 is opgeleverd, is een trefpunt voor alle bewoners om alle boten te bekijken en ondertussen de laatste nieuwtjes uit te wisselen. Dorps wonen, maar met de voordelen van de grote stad binnen handbereik; binnen 20 minuten bereik je Den Haag.

Esther: “Ben je benieuwd of je de stap kunt maken naar één van deze villa’s? Dan is het belangrijk om eerst je financiële mogelijkheden in kaart te brengen en te weten wat je huidige woning waard is. Veel van onze verkoopmakelaars wonen in Westland, en beschikken dan ook over de meest actuele kennis van de huidige woningmarkt in deze regio. Vind je het fijn om eens vrijblijvend met hen van gedachten te wisselen over de woningwaarde? Neem dan gerust contact met ons op.

DE BLAUWE KREKEN FASE 3

  • 21 geschakelde en vrijstaande watervilla's in vijf woningtypes
  • Van 157 m² tot 219 m² aan woonoppervlakte
  • Modern design
  • Prachtige ligging aan het water
  • Prijsindicatie: van € 724.850 tot € 1.049.850 v.o.n.

Interesse om hier te wonen?
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Neem contact op met onze nieuwbouwspecialisten voor meer informatie of bel direct naar 070 308 46 56 om te weten welke bouwnummers nog beschikbaar zijn.