Over Olsthoorn Makelaars

Bent u op zoek naar de makelaar die uw woning het beste kan verkopen? Voor een realistische prijs en binnen een realistische termijn? Of zoekt u een aankoopmakelaar of een taxateur? Olsthoorn Makelaars is een enthousiast, betrouwbaar en fullservice makelaarsteam in het Wateringse Veld en Vruchtenbuurt in Den Haag en in Naaldwijk, een team dat u via deze 3 vestigingen optimaal begeleidt.  U kunt rekenen op het advies van ervaren makelaars. Met Olsthoorn Makelaars neemt u bovendien een NVM-makelaar in de arm. Iets wat u als verkoper extra voordelen oplevert.

Onze vastgoedspecialisten zijn u niet alleen van dienst voor de verkoop van uw woning. Ook voor de aankoop van bestaande woningen, de aankoop van nieuwbouwwoningen en de verwerving van (bouw)grond staat ons team voor u klaar. Samen met u bepalen wij de stappen die wij nemen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u als opdrachtgever of verkoper nauw betrokken bent en blijft bij alle fasen van het verkoopproces. Wij informeren en adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden.

 

Betrokken en professioneel

Olsthoorn Makelaars herkent u aan onze betrokkenheid en professionaliteit. Als deskundig makelaar houden wij uw belang altijd goed voor ogen. Zo maximaliseren wij uw verkoopkansen. Daarbij gaan wij innovatief te werk. In onze relatie met u streven wij naar transparantie en eerlijkheid. Een voorbeeld: onze kosten vermelden wij inclusief en exclusief btw. U weet daardoor altijd waar u aan toe bent en welke kosten er komen kijken bij de verkoop van uw woning.

Verkoopvoorwaarden
Olsthoorn Makelaars hanteert de volgende verkoopvoorwaarden.

Familiebedrijf

Olsthoorn Makelaars is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Gert-Jan en zussen Esther en Judith werken met veel enthousiasme samen. Dankzij onze klanten, opdrachtgevers en medewerkers zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor. Lees hier ons verhaal. 

Familiebedrijf Olsthoorn Makelaars

In 2006 zijn Nico Olsthoorn, Gert-Jan Olsthoorn en Esther Olsthoorn gestart met het familiebedrijf in Wateringse Veld in Den Haag. Nico Olsthoorn is zijn carrière 50 jaar geleden begonnen bij een groot kantoor in Den Haag waar hij makelaar in Bedrijfs Onroerend Goed was. Hij is zich daarna gaan richten op de aankoop van gronden voor gemeentes en projectontwikkelaars.
In 1999 is zijn dochter Esther gaan werken bij een makelaar die de verkoop van nieuwbouwwoningen op Ypenburg verzorgde. Als snel kreeg Esther de smaak te pakken en is zij zich gaan ontwikkelen in de verkoop en advisering van nieuwbouwwoningen.
Gert-Jan, de zoon van Nico, begon na zijn studie met een stage op een makelaarskantoor en werd daarmee ook aangestoken met het makelaarsvirus. Sinds 2017 staat ook Judith, de jongste telg van de familie, aan het roer bij het familiebedrijf. Door de groei van het familiebedrijf werd de ondersteuning van haar in de bedrijfsvoering een must. De tweede vestiging van Olsthoorn Makelaars in de Vruchtenbuurt, de Appelstraat werd in 2017 een feit. In september 2018 is de derde vestiging aan de Patijnenburg in Naaldwijk geopend.

Lokale initiatieven

Wij ondersteunen diverse doelen en verenigingen, omdat wij graag iets terug geven aan onze omgeving; of het nu de sportclub is Den Haag, Den Hoorn of Wateringen, een kerstdiner voor senioren, talentvolle jonge muzikanten of een bijdrage ten behoeve van het Westlandse Popkoor, we vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Leerschool

Olsthoorn Makelaars zet zich graag in voor leergierige stagiaires. Onze stagiaires zijn echt onderdeel van ons team en worden begeleid door onze medewerkers. Zo kunnen zij kennis maken met de praktijk en onze passie. Extra leuk is dat een aantal stagiaires ons blijven ondersteunen, als bijbaan bij hun (vervolg)studie of fulltime dienstverband.

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter op ons formulier. U kunt ons ook bellen, mailen of app-en.