Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Over Olsthoorn Makelaars

Bent u op zoek naar de makelaar die uw woning het beste kan verkopen? Voor een realistische prijs en binnen een realistische termijn? Of zoekt u een aankoopmakelaar of een taxateur? Olsthoorn Makelaars is een enthousiast, betrouwbaar en fullservice makelaarsteam in het Wateringse Veld en Vruchtenbuurt in Den Haag en in het Westland in Naaldwijk, een team dat u via deze 3 vestigingen optimaal begeleidt. Sinds september 2018 is ook de nieuwe vestiging van Olsthoorn Makelaars geopend in Naaldwijk . U kunt rekenen op het advies van ervaren makelaars. Met Olsthoorn Makelaars neemt u bovendien een NVM-makelaar in de arm. Iets wat u als verkoper extra voordelen oplevert.

Onze vastgoedspecialisten zijn u niet alleen van dienst voor de verkoop van uw woning. Ook voor de aankoop van bestaande woningen, de aankoop van nieuwbouwwoningen en de verwerving van (bouw)grond staat ons team voor u klaar. Samen met u bepalen wij de stappen die wij nemen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u als opdrachtgever of verkoper nauw betrokken bent en blijft bij alle fasen van het verkoopproces. Wij informeren en adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden.

 

BETROKKEN EN PROFESSIONEEL

Olsthoorn Makelaars herkent u aan onze betrokkenheid en professionaliteit. Als deskundig makelaar houden wij uw belang altijd goed voor ogen. Zo maximaliseren wij uw verkoopkansen. Daarbij gaan wij innovatief te werk. In onze relatie met u streven wij naar transparantie en eerlijkheid. Een voorbeeld: onze kosten vermelden wij inclusief en exclusief btw. U weet daardoor altijd waar u aan toe bent en welke kosten er komen kijken bij de verkoop van uw woning.

VERKOOPVOORWAARDEN
Olsthoorn Makelaars hanteert de volgende verkoopvoorwaarden.

FAMILIEBEDRIJF

Olsthoorn Makelaars is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Gert-Jan en zussen Esther en Judith werken met veel enthousiasme samen. Dankzij onze klanten, opdrachtgevers en medewerkers zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor.

MEER INFORMATIE?

Laat uw gegevens achter op ons formulier. U kunt ons ook bellen, mailen of app-en.