Terug

Post

Video: nieuwbouwappartementen Tuin van Teding – Delft

08 maart 2022

Maak kennis met De Tuin van Teding in Delft! 32 prachtige appartementen met allemaal een fijn balkon, terras of tuin. Hier woon je gelijkvloers, op 10 minuten fietsen van de binnenstad van Delft en van alle gemakken voorzien. De nieuwbouwappartementen hebben standaard 3 kamers en variëren van 69 tot 102 m².

De appartementen worden gerealiseerd in de groene Kuyperwijk in Delft; een plek die Robbert-Jan Eijk en Esther Olsthoorn goed kennen. Ze vertellen je dan ook graag alles over de woningen, de locatie en de wijk in deze video:

Tuin van Teding Delft

Robbert-Jan: "Ik ben op deze plek opgegroeid. Ik weet nog dat we altijd in het kunstwerk midden in de groenzone klommen, maar ik geloof dat dat nu niet meer mag. Ik ben al vanaf mijn jeugd lid van de Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub en als er iets gevierd wordt, haal ik nog weleens iets lekkers bij banketbakkerij Stoffer. Het feit dat mijn roots hier liggen, maakt het extra leuk om bij de Tuin van Teding betrokken te zijn. Als mensen vragen hebben over de buurt, nodig ik ze van harte uit om contact op te nemen.”

Esther: "Ik heb altijd al een grote liefde voor Delft gehad. Het is zo’n leuke stad in alle opzichten. De horeca, winkels en voorzieningen zijn goed en de stad heeft door de oudheid en grachten ontzettend veel charme. De Kuyperwijk ken ik ook heel goed. De Tuin van Teding past bij de omliggende bebouwing en het is geweldig hoe het ontwerp aansluit bij het bestaande groen. Er kan straks volop gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke tuin en het vele openbare groen eromheen. Dat belooft veel goeds!"

Interesse? Lees meer over Tuin van Teding!