Terug

Post

24 juni: start verkoop Parels aan het Water in RijswijkBuiten

10 juni 2024

In Rijswijk Buiten worden acht waterwoningen ontwikkeld in het charmante nieuwbouwplan Parels aan het Groen. Deze exclusieve woningen, genaamd Parels aan het Water, beloven een woonervaring die het hele jaar door voelt als een vakantie. Stel je eens voor: elke dag genieten van een adembenemend uitzicht over het water, en op zomeravonden ontspannen op een riant terras met een drankje in je hand.

Elke woning heeft een royaal woonoppervlak van circa 151 m², met een breedte van 8,56 meter en een diepte van 12,09 meter. De indeling is bijzonder doordacht, met een ruime woonkamer aan de waterzijde en de mogelijkheid voor een droomkeuken aan de straatzijde. Bovendien is er een handige inpandige berging voor extra gemak.

Deze woningen zijn niet alleen prachtig gelegen, maar ook toekomstgericht met opties zoals een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een luxe badkamer uitgerust met ligbad, douche, wastafel en een tweede toilet. Daarnaast is er ruimte voor de wasmachine en technische installaties.

De koopsommen zijn vanaf € 689.500,- v.o.n.

Parels aan het Water wordt zeer compleet opgeleverd, inclusief:
- Keukencheque
- Sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet
- Bodemwarmtepomp en triple glas voor gasloos en energiezuinig wonen
- Vloerverwarming en -koeling
- Zonnepanelen en een eigen parkeerplaats
- Prachtige vlonder op het zuidwesten direct aan het water
- Nestkasten in de gevel voor natuurinclusief wonen

De woningen zijn bovendien energie-neutraal, wat ze nog zuiniger maakt dan de huidige BENG-norm. Heb je eigen wensen of ideeën? Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Op 24 juni gaat Parels aan het Water online in verkoop. Je kunt dan alle benodigde documentatie vinden op de projectwebsite en je inschrijven op je favoriete bouwnummer. Op deze dag is er van 17.00 tot 18.30 uur een vrije inloop in het Informatiecentrum RijswijkBuiten (Rijnweg 3b). Wij zijn aanwezig om je te voorzien van informatie over de woningen. Ook kun je een brochure ophalen.