Terug

Post

28 mei: Woonstap Westland – Klaar voor de toekomst!

23 april 2024

Past je huis ook de komende jaren nog bij je gezinssamenstelling en leeftijd? Misschien zijn de kinderen (binnenkort) wel het huis uit. Of is je woning simpelweg te groot geworden. En wat als je over een aantal jaren minder vitaal bent? Wil je verhuizen, maar zie je op tegen de uitdagingen die daarbij horen? Geen zorgen! Na Woonstap Westland weet je precies wat je kunt verwachten en hoe je alles regelt! Zodat jij nog járen met plezier in het Westland kunt wonen. Bij Woonstap Westland geven we jou een frisse blik op de huidige woonmarkt en praktische tips bij jouw mogelijkheden om toekomstbestendig te (blijven) wonen.

Wat kun je verwachten?
Dinsdagavond 28 mei ben je vanaf 18.30 uur van harte welkom in het World Horti Centre. Rob Veenman trapt elk uur af met een talkshow. Hij gaat met (ervarings)deskundigen in gesprek over het zoeken van een huis. Zij delen  tal van woontips  zodat je klaar bent voor de toekomst. Je kunt zelf kiezen hoe laat je naar de Woonstap Westland komt.

Naast dit podiumprogramma kun je natuurlijk bij ons terecht met al je woonvragen. Deze organisaties zijn aanwezig op de informatiemarkt:

Olsthoorn Makelaars. Ben je nieuwsgierig wat je huidige woning waard is, wil je vrijblijvend advies over het juiste moment van verkoop van de woning of heb je een officiële taxatie nodig? Olsthoorn Makelaars wijst je de weg door het gehele proces naar  een (t)huis dat bij je past. Als grootste nieuwbouwspecialist van de regio informeren we je ook graag over de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten in de omgeving.

Westport Notarissen. De notarissen van Westport Notarissen informeren je over het tekenen van de overeenkomsten én kunnen je meer vertellen over het opstellen van een (levens)testament.

Adviseurs van Rabobank. Adviseurs van Rabobank denken graag met je mee om ook straks te wonen zoals jij dat wilt. Ze geven een indicatie af van jouw mogelijkheden en helpen met handige tips en oplossingen om keuzes te maken.

Gemeente Westland. De gemeente Westland geeft inzicht in welke (stimulerende) maatregelen en initiatieven er zijn. Denk aan het Woningzoekende register nieuwbouw, groepswonen, nieuwbouwprojecten koop en huur, de blijverslening, Woonnet Haaglanden en de Wooncoaches van Vitis.

Meld je nu aan!
Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jezelf voor te bereiden op de toekomst. Woonstap Westland is helemaal gratis, maar de kennis die je opdoet is onbetaalbaar. Ga naar www.woonstapwestland.nl en klik op de oranje button 'bijwonen' om je aan te melden.