Terug

Post

Wonen in het groen in Maaslandse Zoom: verkoop start 16 mei

30 april 2024

Wonen in een rustig straatje of aan een parkje, in een groene omgeving waar je de buren kent en groet. Waar je zo de natuur inwandelt en kan sporten om de hoek. Kleinschalig en dorps, maar met alle nodige voorzieningen én grote steden in de buurt. Dat is wonen in nieuwbouwplan Maaslandse Zoom. Hier creëren we drie deelgebieden met elk een eigen sfeer. In totaal 109 eengezinswoningen én appartementen in verschillende prijsklassen, zowel koop als huur. Wil jij hier wonen? Lees meer over Maaslandse Zoom!

Start verkoop

De online verkoop van de 28 woningen in Maaslandse Zoom begint op donderdag 16 mei om 15.00 uur. Vanaf dan kun je je inschrijven voor jouw favoriete woningen op de projectwebsite. Deze inschrijfperiode loopt tot maandag 27 mei om 15.00 uur.

Verkoopevenement

Kom langs op het verkoopevenement van Maaslandse Zoom op dinsdag 21 mei aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en kom je alles te weten over de 28 grondgebonden woningen die in verkoop gaan. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan het team van Maaslandse Zoom. De informatieavond vindt plaats bij Trefpunt Maasland aan Kerkplein 11 in Maasland. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 19.00 uur.

Hoe werkt het?

Vanaf de start verkoop kun je alle relevante verkoopdocumenten vinden en downloaden vanaf de projectwebsite. Deze documenten omvatten technische omschrijvingen, verkoopplattegronden en opties voor meer- en minderwerk voor jouw gekozen bouwnummer(s).

Inschrijvingsproces

Je kunt je op maximaal vijf bouwnummers inschrijven, en het tijdstip van inschrijving heeft geen invloed op de toewijzing. Je kunt inloggen in je persoonlijke account om je inschrijving te voltooien. Heb je nog geen persoonlijk account? Dan is het aan te raden om deze vooraf aan te maken op www.maaslandsezoom.nl 

Tijdens de inschrijfperiode is het mogelijk om je voorkeuren aan te passen: je kunt woningen aan je lijst toevoegen, verwijderen of wijzigen. Deze wijzigingen worden direct in het systeem verwerkt. Let op: inschrijvingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Toewijzingsprocedure

De toewijzing van de woningen vindt plaats na de sluiting van de inschrijfperiode. Uiterlijk woensdag 29 mei om 12.00 uur wordt er via de mail gecommuniceerd wie een woning toegewezen heeft gekregen. Het streven is om iedereen zo veel mogelijk de woning van de hoogste voorkeur toe te wijzen en hierbij wordt een duidelijk criterium gehanteerd, gericht op een optimale bezetting van de beschikbare bouwnummers.