Terug

Post

Informatieavonden Buitenplaats Hofstede

23 juni 2023

Statig wonen in een appartement of penthouse in Het Landhuis

Het Landhuis bevat 14 zeer luxe appartementen met een royaal terras of balkon en telt 2 penthouses, ieder voorzien van twee terrassen. De appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 110 tot circa 176 m² voor de penthouses. De grotere appartementen zijn standaard voorzien van een tweetal badkamers.

Alle appartementen en penthouses worden voorzien van stijlvol sanitair en een luxe Siematic keuken. Daarnaast wordt het Landhuis zeer duurzaam en energiezuinig opgeleverd; gasloos en met een bodemwarmtepomp/WKO installatie (Warmte – Koude Opslag). Hierdoor zal het energieverbruik laag zijn.

De Buitenplaats is gelegen aan de Van Vredenburchweg. Prominent ligt het Landhuis, op de kop van een royale waterpartij. De oprijlaan slingert over de buitenplaats langs de woningen en loopt tot achter het appartementengebouw, langs de entree, naar de achtergelegen privé parkeerplaatsen. Je komt binnen in de mooie entreehal met een hoogte van twee verdiepingen, waar je direct de luxe en het comfort ervaart. De entreehal wordt luxe afgewerkt en is voorzien van Bringme installatie en kast, waarmee de toegang is geregeld en postbezorgers privé pakketten ook eenvoudig in een van de daarvoor bestemde kluisjes kunnen achterlaten. Via de ruime entreehal kom je met de lift en trap op de verdiepingen.

Het gebouw is groter dan een traditioneel landhuis maar past goed in de omgeving. De entree ligt aan de achterzijde, waardoor alle appartementen een schitterend uitzicht hebben over de waterpartij aan de voorzijde van het landgoed. Stel je eens voor hoe heerlijk vrij je hier woont en geniet van het uitzicht op de prachtige vijver in het hart van Buitenplaats Hofstede.

Kom naar de informatieavonden!

Wij zijn de komende drie donderdagen aanwezig op de locatie om je meer informatie over het project en de nog beschikbare woningen te geven. We ontmoeten je daar graag!

Wanneer donderdag 29 juni, 6 juli en 13 juli 2023
Tijd Je kunt op elk tijdstip langskomen tussen 17:00 en 18:30 uur
Waar Projectlocatie Buitenplaats Hofstede, Van Vredenburchweg Rijswijk route