Terug

Post

Maak kennis met: Monique Strik

16 februari 2021

Maak kennis met Monique Smit

Vanuit onze vestiging in Naaldwijk heeft Monique al velen begeleid bij de aankoop van een nieuwe woning. De omgeving kent voor haar geen geheimen meer, want al tijdens haar studie HBO Makelaardij begon ze met stage lopen bij een Westlands makelaarskantoor. Inmiddels is ze al ruim 13 jaar werkzaam als makelaar in de regio en heeft ze jarenlange ervaring bij de verkoop van en het adviseren over nieuwbouwprojecten. Bovendien woont ze zelf ook in Naaldwijk. Een echte Westlandse dus, die sinds 2019 bij Olsthoorn Makelaars werkzaam is.

Monique: “Ik word blij van een klant die je later nog eens tegen komt en je vertelt hoe blij hij is met de nieuwe woning. Iedere dag werken wij mee aan de woondroom van onze klanten. Na de verhuizing blijkt het Westland regelmatig toch weer klein en kom je elkaar wel weer ergens tegen. Hoe leuk is het dan om te horen hoe het nu met ze gaat en dat ze blij zijn met de beslissing die ze genomen hebben! Olsthoorn Makelaars is een heel vooruitstrevend kantoor met hele enthousiaste en deskundige makelaars. Het is leuk om samen met elkaar iedere keer weer het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te willen bereiken.”

Tip! Monique is ook één van de kaveladviseurs voor project De Gouw. Interesse in een kavel in het Westland om een eigen droomvilla op te realiseren? Neem contact met ons op!