Terug

Post

13 mei: Woonevent De Westlandse Zoom

05 mei 2023

Het Woonevent De Westlandse Zoom staat voor de deur! Ben jij op zoek naar een duurzame woning of een zelfbouwkavel in Monster of Poeldijk? Kom dan op zaterdag 13 mei tussen 10.00 en 14.00 uur naar het projectbureau van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) aan de Haagweg 33D1 in Monster. Hier presenteren de betrokken projectontwikkelaars en makelaars het actuele woon- en kavelaanbod in Westland, met een grote keuze aan woningtypen en kavels.

Er zijn diverse nieuwbouwprojecten te bewonderen, waaronder De Blauwe Kreken fase 3 en De Blauwe Kreken fase 4 in Poeldijk met een zeer gevarieerd aanbod, Noorderduin met de prachtige kustarchitectuur en de zelfbouwkavels van Kavels Achter de Duinen.

Tijdens het Woonevent is het ook mogelijk om de bouwlocatie Westmade-Noord te bezoeken. Hier zijn de eerste 13 vrije kavels van het project Kavels Achter de Duinen te bezichtigen en kun je een kijkje nemen op de bouwlocatie van Noorderduin, zodat je het wonen achter de duinen ter plaatse kan ervaren.

Het Woonevent is gratis toegankelijk en er is parkeergelegenheid voor de deur van het projectbureau. Wel wordt – gezien de mogelijke drukte – gevraagd zoveel mogelijk met de fiets te komen. 

Kom jij ook langs? We staan voor je klaar! Meer over de projecten lees je op www.olsthoornmakelaars.nl/nieuwbouw of bel naar 0174 70 60 20