Terug

Post

12 juli: informatiebijeenkomst bouwplaats Parkrijk de Lanen – RijswijkBuiten

05 juli 2023

Toe aan een volgende woonstap? In de duurzaamste wijk van Nederland heb je de kans om in Parkrijk De Lanen van een gloednieuw luxe herenhuis jouw nieuwbouwthuis te maken! Kom op 12 juli aanstaande tussen 16.00 en 18.00 uur naar de bouwplaats, dan kun je de locatie verkennen en al je vragen stellen aan de makelaars.

  • Wanneer: 12 juli 2023
  • Hoe laat: Tussen 16.00 en 18.00 uur kun je vrijblijvend langskomen op de bouwplaats.
  • Adres: Laan van ’t Haantje, Rijswijk. Ingang naast het appartementengebouw

Over het project

Aan de centrale parksingel in deelgebied Parkrijk worden 18 luxe herenhuizen ontwikkeld. De woningen krijgen 3 woonlagen en hebben een breedtemaat van 5,4 meter. Naast ruim zijn de woningen ook erg duurzaam met een hoge ambitie op gebied van energie, water, natuurinclusieve maatregelen en comfort.

De woningen voldoen aan het BENG-label (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en zijn gasloos waardoor u een lage energierekening heeft. De Lanen fase 3 wordt gebouwd aan de groene en waterrijke parksingel van deelgebied Parkrijk. De straten aan de centrale parksingel zijn autovrij. Het water en het aangrenzende groen verbinden het Wilhelminapark met deelgebied Parkrijk. Door het integreren van nestkasten en groen in het ontwerp sluiten de woningen aan op de parkachtige omgeving.

Interesse? Goed nieuws, er zijn nog woningen beschikbaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.