/ Projectadviseur nieuwbouw

De sterke schakel tussen projectontwikkelaar en nieuwbouwkoper

Rapport aanvragen

Projectadviseur nieuwbouw

Ons enthousiaste familiebedrijf verkoopt jaarlijks circa 450 nieuwbouwwoningen. Met onze jarenlange ervaring, weten we als geen ander wat er speelt in de regio Den Haag, Westland, Delft en Rijswijk.

  • Waar ligt de vraag?
  • Wat zijn de trends?
  • Wat brengt een doelgroep in beweging?

We hebben inzicht in de cijfers en feiten op wijkniveau en kennen de aspirant-kopers. Die kennis zetten we in om van je idee een succesvol project te maken. Van begin tot eind is ons innovatieve verkoopteam dan ook de sterke schakel tussen de projectontwikkelaar en de eindgebruiker: de koper.

Kwartaalrapportage Nieuwbouw

Alle feiten en cijfers op een rij.

Ieder kwartaal brengen wij interessante ontwikkelingen binnen de regionale woningmarkt in kaart. In onze kwartaalrapportage vind je alle data en trends overzichtelijk op een rij. Ook interessant voor jou? Vraag deze NU kosteloos bij ons aan via het formulier onderaan deze pagina.

Maak kennis met ons nieuwbouwteam

Het nieuwbouwteam, bestaande uit nieuwbouwspecialisten en commercieel medewerkers binnendienst, heeft jarenlange ervaring en is bij meer dan 2.000 woningen de schakel geweest tussen ontwikkelaar en kopers. We weten wat er speelt in de regio Den Haag, Westland, Rijswijk en Delft, we weten waar de vraag ligt en welke kansen er zijn.

Door in gesprek te blijven met onze klanten, leggen we ons oor te luisteren wat er in de markt speelt en waar vraag naar is. Niet alleen kunnen we zo de juiste match maken tussen nieuwbouwwoning en koper, we bieden ook optimale commerciële ondersteuning aan de projectontwikkelaar. We kijken net iets anders dan je misschien gewend bent. En dat is nu juist waardoor ons enthousiaste team van nieuwbouwmakelaars het verschil maakt.

 

Samen kansen in kaart brengen

Ben je in het bezit van een locatie, een kantoorpand dat je een tweede leven wilt geven of wil je meedoen aan een tender? Wij sluiten graag aan en brengen kennis en expertise in om samen tot een succesvol project te komen. Samenwerking is daarbij van belang en hiervoor kunnen we bouwen op ons grote netwerk van architecten, beleggers en adviseurs om jouw project een stap verder te brengen.

Olsthoorn Makelaars heeft jarenlange ervaring en werkt samen met tal van landelijke en lokale ontwikkelaars en aannemers en zorgt voor: 

  • Prijs- en productadvies
  • Doelgroepanalyse
  • Marktonderzoek
  • Woonwensen onderzoek
  • Marketing- en communicatieadvies
  • Rapportage voor evaluatie

 

Olsthoorn Makelaars heeft focus op de nieuwbouwkoper en ontzorgt de opdrachtgever

Er gaat veel tijd voorbij tussen het eerste verkoopgesprek en de oplevering van een nieuwbouwwoning. Wij vinden het belangrijk dat we het contact met de kopers tussendoor niet verliezen. Daarom brengen wij voor ieder project de tijdlijn kaart en koppelen hier contactmomenten aan. Informatief, verrassend, digitaal en persoonlijk. Van een handgeschreven kaartje tot een verrassend .GIF-je via whatsapp. En we kunnen je vertellen: dit wordt enorm gewaardeerd. Niet alleen door de kopers, maar ook door de ontwikkelaars. Want een goed geïnformeerde koper en een grote klanttevredenheid dragen bij aan het ontzorgen van de ontwikkelaar en aannemer. Wij gaan voor maximale tevredenheid bij de koper, zijn betrokken totdat de laatste koper zijn sleutel heeft en zetten met onze kennis en ervaring het ontzorgen van de opdrachtgever centraal.

Innovatief met online en offline marketing

Eén van onze specialiteiten is het inzetten online en offline communicatiekanalen om potentiële kopers te vinden, te betrekken en te enthousiasmeren. Op basis van een slimme strategie gaan we proactief aan de slag met marketing en communicatie voor je project. Door onze ruime ervaring op dit gebied, weten we doelgroepen te vinden en te targetten op sociale kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Bovendien hebben wij alle expertise in huis om aansprekende en kwalitatief hoogwaardige content te maken, zoals video’s en drone-opnames. Ook het verzorgen van uw projectwebsite, nieuwsbrieven of bouwborden op locatie behoren tot de mogelijkheden.

Houd je de marketing graag in eigen beheer? Dan dragen we de boodschap ook uit via onze eigen kanalen. Geef je het liever uit handen? Dan zorgen wij voor een verkoopstrategie die de juiste snaar raakt bij de doelgroep.

BETROKKEN EN PROFESSIONEEL

Als deskundig nieuwbouwteam houden wij focus op de nieuwbouwkoper

Benieuwd hoe wij het verschil maken en gaan voor een optimale klantervaring?

Contact

Neem contact op met onze projectadviseur nieuwbouw

Dienst projectadviseur nieuwbouw

Ik ontvang graag de kwartaalrapportage van Olsthoorn Makelaars
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
house-row