Terug

Kennisbank

Als eerste op de hoogte blijven van nieuwe woningen?

20 maart 2023

Nieuwe woningen | Olsthoorn Makelaars

Zit jij vol in de zoektocht naar nieuwe woningen? Dan is Funda waarschijnlijk de eerste website waar je terecht komt. Maar wist je dat niet alle huizen op Funda staan? Sommige zijn bijvoorbeeld al verkocht voordat ze erop geplaatst worden, en andere huizen kun je al niet meer bezichtigen omdat ze onder bod zijn. Hoe zorg je ervoor dat je ook die huizen niet mist? Het antwoord: maak een gratis zoekopdracht aan. We leggen het aan je uit:

Makelaarswebsites & Binnenkort te koop

Het is de moeite waard om ook de websites van makelaars in de regio in de gaten te houden. Vaak worden woningen daar net iets eerder geplaatst dan op Funda. Daarnaast vind je hier woningen die binnenkort te koop komen, maar al wel te bezichtigen zijn.

Maak een gratis zoekopdracht aan

Om te voorkomen dat je urenlang alle sites af moet struinen, kun je een gratis zoekopdracht aanmaken. Bij Olsthoorn Makelaars ontvang je niet alleen het nieuwste aanbod van ons kantoor, maar ook dat van alle andere NVM-makelaars in de regio. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Aankoopmakelaar

Als je een aankoopmakelaar in de arm neemt, word je in de meeste gevallen via een zoekopdracht op de hoogte gehouden. Als je interesse hebt in een woning, doe je zelf de eerste bezichtiging. Als de woning alles heeft wat je zoekt, schakel je je aankoopmakelaar in om vervolgstappen te ondernemen.

Locatie

Als je op zoek bent naar een huis in een specifieke buurt, kan het helpen om je zoekgebied uit te breiden. Verken de wijken rondom de locatie waar je graag zou willen wonen en kijk of daar huizen beschikbaar zijn die aan je wensen voldoen. Door je zoekgebied te vergroten, vergroot je ook de kans op het vinden van je droomhuis.

 

Zeker weten dat je geen aanbod mist? Maak hier je zoekopdracht aan.

Corrine Juffermans
Heb je vragen of wil je eens sparren?
Plaats een gratis zoekopdracht en wees als eerste op de hoogte
Maak een gratis zoekopdracht aan
Weten welke woningen er binnenkort te koop komen?
Bekijk binnenkort te koop