Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Voorverkoop project De Lanen Rijswijk op 14 december

Op 14 december start de voorverkoop van de woningen in het nieuwbouwproject De Lanen in RijswijkBuiten. De Lanen fase1 bestaat uit 67 koopwoningen in diverse typen. Op zaterdag 14 december  tussen 11.00 en 13.00 uur is er een informatiebijeenkomst in het Informatiecentrum RijswijkBuiten (adres: Van Rijnweg 3B te Rijswijk) waar u terecht kunt met al uw vragen.

Aan de rand komen 35 Laanwoningen in verschillende afmetingen en in diverse kleurstellingen. De stoere Laanwoningen L en XL zijn resp. 5.40 en 5.70 meter brede drielaagse woningen, de Laanwoningen XXL hebben zelfs een vierde woonlaag! De Laanwoningen zijn allemaal energieneutraal (EPC=0)

Achter de Laanwoningen in een rustig hofje worden 32 aantrekkelijke en Nul-op-de-Meter eengezinswoningen gerealiseerd volgens het MorgenWonen concept van VolkerWessels. Met een MorgenWonen-huis wooont u vanaf de oplevering direct zorgeloos omdat de woningen compleet worden afgewerkt met hoogwaardige wand- en vloerafwerking en een complete keuken en badkamer. De 32 MorgenWonen woningen zijn dus woonklaar!

Inschrijven

Op 14 december start de inschrijving op een woning in fase 1, de inschrijfperiode loopt t/m 13 januari. U hoeft dus niet extra vroeg te komen op de 14e of voor de deur te staan. Kom op de informatiebijeenkomst langs en neem rustig de tijd voor het inschrijven.