Maestro

In verkoop

121 nieuwbouw appartementen

Van € 305.490 tot € 458.600 v.o.n.

Den Haag

geen

Corrine Juffermans

Omschrijving

Elegante hoogbouw met fenomenaal uitzicht!

MAESTRO- Meesterlijk wonen in Den Haag Wilt u wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst MAESTRO, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie…

MAESTRO- Meesterlijk wonen in Den Haag
Wilt u wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst MAESTRO, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen, bestaande uit 122 twee- en driekamerappartementen, bekroond door 5 bijzondere penthouses en topappartementen

Gevarieerd aanbod
Elk van de appartementen beschikt over een riant balkon. Op basis van de uitgekiende indeling is er ook aan privacy gedacht. De 122 koopappartementen variëren in grootte van 77 tot 92 m2 en bieden u de keuze uit een 2- of 3-kamer appartement. Bent u een ochtendmens of een avondmens? Afhankelijk van de oriëntatie valt door grote glaspartijen de ochtend-, middag- en/of avondzon heerlijk binnen of op uw balkon of dakterras. MAESTRO biedt u dus alle ruimte voor uw individuele woonwensen. Wat deze unieke appartementen in ieder geval gemeenschappelijk hebben is het hoge afwerkingsniveau, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Maestro is gelegen aan de groene zoom die Den Haag scheidt van het Westland. Je vindt er lommerrijke wandel- en fietsroutes, vogelrijke waterpartijen en volop mogelijkheden voor natuurlijke recreatie. Eeuwen oude landgoederen zoals Ockenburgh en Madestein liggen op loopafstand. In De Uithof kun je terecht voor allerlei sportieve activiteiten: van schaatsen, skiën en snowboarden tot karten, lasergamen en bolderen.

Graag aandacht voor het volgende: Er zijn geen parkeerplaatsen meer beschikbaar in de parkeergarage onder het gebouw.
Vanwege de vele plannen in de omgeving voor renovatie en nieuwbouw, is er bij de gemeente Den Haag aangegeven dat het parkeerbeleid aangepast gaat worden. Thans is het nog gratis parkeren in deze omgeving maar er zal betaald parkeren ingevoerd gaan worden. De bewoners die zich nieuw gaan vestigen in deze omgeving, krijgen derhalve geen parkeervergunning meer. Dit betekent dat u geen mogelijkheid heeft om uw auto in de toekomst op straat gratis te parkeren. Het tarief is nu nog niet bekend, maar hiervoor is geen apart bewonerstarief maar geldt het "normale" uurtarief.

Maestro biedt het beste van 2 werelden: je geniet van rust en ruimte en toch woon je vlakbij voorzieningen en zelfs op fietsafstand van de historische binnenstad en Kijkduin.

planning:
In verkoop
De bouw is gestart!
Planning oplevering - begin 2026

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?

Alle verkoopdocumentatie voor de appartementen en de definitieve verkoopprijzen staan samen met de woningzoeker online.
Maar ook verkoopstukken zoals de technische omschrijving, geveltekeningen, verdiepingsplattegronden etc.
Indien u vrijblijvend een afspraak wilt plannen om deze stukken te bespreken of om uw vragen te stellen, kunt u hiervoor contact opnemen met ons!

Highlights van Maestro

 • vanaf 305.490,- v.o.n.
 • Twee- en driekamerappartementen van ca. 77m2 tot 92m2
 • 5 bijzondere penthouses en topappartementen van ca. 105 m² tot 171 m²

Basiskenmerken

 • Beschikbare woningen 121
 • Woonoppervlakte v.a. 76 m2
 • Kamers 2 tot 4
 • Website woneninmaestro.nl/
 • Koopsom Van € 305.490 tot € 458.600 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.