Noorderduin

In voorbereiding

60 nieuwbouw woonhuizen

Monster

Rianne Dessens – van der Voort

Omschrijving

Noorderduin Monster - een nieuwe wijk achter de duinen! Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je voelt overal dat de zee in de buurt is. Die sfeer komt ook terug in de bebouwing.…

Noorderduin Monster - een nieuwe wijk achter de duinen!

Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je voelt overal dat de zee in de buurt is. Die sfeer komt ook terug in de bebouwing. Statige woningen met een romantische uitstraling – zoals je wel vaker aan de kust ziet – in een knusse wijk waar mensen echt samen leven. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Maak kennis met Noorderduin!

Noorderduin is een eigentijdse, moderne buurt die wordt omgeven door duinen, recreatiegebied Madestein en Monster. Een toegankelijke wijk, waar mensen elkaar ontmoeten en de auto te gast is. Privé ruimte en openbare ruimte vloeit hier naadloos in elkaar over, en vormt een geheel. De veranda’s vormen de schil die privé en openbaar scheidt. Ondanks dat iedereen een eigen tuin heeft, is het door de groenzones en binnenbossen net alsof de hele buurt één grote, gedeelde tuin is. Want Noorderduin is van en voor iedereen. Kronkelende voetpaden verbinden de buurt, met overal parkjes en tuinen, en het omliggende landschap van duinen en binnenduinbossen. Het duinlandschap wordt doorgetrokken in het gebied, waardoor Noorderduin de perfecte combinatie van tuinen en duinen heeft.

In Noorderduin worden ruim 200 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, in de vorm van 2 onder 1 kapwoningen en eengezinswoningen. Wat Noorderduin uniek maakt, behalve de locatie? De woningen worden hier gerealiseerd in een stijl met Victoriaanse invloeden, die doet denken aan wat je normaal aan de Amerikaanse kust ziet. Lichte tinten, kenmerkende raampartijen, een overdekte veranda en vezelcementen platen met een houtlook. Normaal gesproken kost zo’n originele houten gevel flink wat werk om te onderhouden, maar in Noorderduin zijn de gevels met houtlook onderhoudsarm. Je hebt hier dus bijna geen omkijken naar!

Het nieuwbouwproject Noorderduin is nog in voorbereiding. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen! Voor meer informatie zie: https://www.nieuwbouw-noorderduin.nl of neem contact met ons op.

Highlights van Noorderduin

 • Statige woningen met een romantische uitstraling
 • Perfecte combinatie van tuinen en duinen
 • Rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen altijd dichtbij

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.