Luxe energieneutrale vrijstaande villa's en 2-onder-1 kapwoningen

In verkoop

21 nieuwbouw woonhuizen

Naaldwijk

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Rieteilanden Een uniek buitengevoel én van alle gemakken voorzien, midden in het bruisende Naaldwijk. Ontdek Rieteilanden, het laatste nieuwbouwproject dat zal worden gerealiseerd in de populaire, kindvriendelijke wijk Hoogeland. Waar je omringd wordt door groen en water. Waar de oprijlaan naar de eilanden, in combinatie met de karakteristieke…

Rieteilanden
Een uniek buitengevoel én van alle gemakken voorzien, midden in het bruisende Naaldwijk. Ontdek Rieteilanden, het laatste nieuwbouwproject dat zal worden gerealiseerd in de populaire, kindvriendelijke wijk Hoogeland. Waar je omringd wordt door groen en water. Waar de oprijlaan naar de eilanden, in combinatie met de karakteristieke architectuur je direct een gevoel van vrijheid geven. Een vakantiegevoel aan huis.
Het project wordt in twee fases in verkoop gebracht. In fase 1 worden 21 woningen ontwikkeld en in fase 2 worden 22 woningen ontwikkeld. Koopsomindicatie voor de tweekappers van € 725.000,- tot € 850.000,- en voor de vrijstaande woning circa € 1.100.000,-

Dit voorjaar start de pre-sale!
Vanwege de grote belangstelling voor Rieteilanden bieden wij je binnenkort de mogelijkheid om in te schrijven voor je favoriete bouwnummer(s) tijdens de pre-sale. Na de pre-sale en toewijzing door de gemeente Westland, kan je voorafgaand aan de start van de verkoop jouw favoriete woning(en) alvast reserveren. Dit is een belangrijke stap in de uiteindelijke aankoop van de woning: heb je een woning gereserveerd, dan krijg je voorafgaand aan de start van de verkoop rond de zomer van dit jaar, de gelegenheid de door jou gereserveerde woning te kopen.

Pre-sale, wat betekent dat?
Tijdens de pre-sale kan je inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte conceptstukken en indicatieve (bandbreedte-) prijzen. In aanloop naar de pre-sale heb je de tijd om je te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. Heb je tijdens de pre-sale een woning toegewezen gekregen? Dan volgt een informatiegesprek met de makelaar. Besluit je te reserveren, dan betaal je een reserveringsvergoeding. Deze vergoeding is uitsluitend bedoeld om de woning op jouw naam vast te leggen en wordt bij de verkoop verrekend met de koopsom van de woning. Enkele maanden later, bij de start van de verkoop, krijg je de gelegenheid de door jou gereserveerde woning te kopen.

Registreer je als woningzoekende bij de gemeente Westland
Onlangs is er bepaald dat bij de toewijzing het systeem van de gemeente medebepalend is. Bij het toewijzen van de woningen wordt straks onder andere gekeken naar de duur van inschrijving in het woningzoekenden systeem van de gemeente Westland. Nog niet ingeschreven? Maak dit dan snel in orde en schrijf je in via de website van de Gemeente Westland in het woningzoekendensysteem.

Een zee van ruimte
Of je nu kiest voor een twee-onder-een-kap of een vrijstaande villa, op Rieteilanden ervaar je ruimte in overvloed. Met circa 150 m² tot 200 m² woonoppervlakte, verdeeld over een royale living, badkamer(s) en vijf tot zes kamers, koop je hier de ideale gezinswoning. Praktisch ingedeeld, voorzien van een ruime berging, twee eigen parkeerplaatsen, een heerlijke tuin met veranda en je eigen vlonder over het water. De kavels variëren tussen circa 240 m² en 480 m². In het ontwerp Rieteilanden is werkelijk aan alles gedacht om jouw wooncomfort te optimaliseren.

Een leven binnen en buiten
Dankzij de veranda en openslaande deuren gaan het leven binnen en buiten naadloos in elkaar over. Duw de openslaande deuren open en stap de veranda op. In de prachtige tuin die je omringt, creëer je niet alleen een fantastische chillplek voor de kinderen, maar trek je je ook gemakkelijk terug in je eigen oase van rust. Hier, in het hart van het Westland, kun je al jouw woondromen realiseren.

Historische details, modern comfort
Ontdek de verschillende bouwstijlen, de karakteristieke detaillering en de variatie aan kleuren en materialen. De vele historische elementen in het ontwerp van Rieteilanden maakt deze woningen uniek. Geen doorsnee woningen maar een leefomgeving met karakter waarin de perfecte combinatie wordt geboden van modern wooncomfort en een verfijnde klassieke uitstraling.

Duurzaam en energieneutraal wonen
Dankzij de variatie aan energieneutrale woningen vind je op Rieteilanden altijd het huis dat bij je past. Doeltreffend ingedeeld en van alle gemakken voorzien met een minimum aan onderhoud. Zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en een aangenaam binnenklimaat door vloerverwarming én koeling maken het een feest om hier te wonen.

Kenmerken woningen
- Luxe energieneutraal wonen
- Vrijstaande villa's en twee-onder-een-kapwoningen
- Inrichting met oog voor natuur en klimaat
- Parkeergelegenheid op eigen perceel en voor bezoekers
- In hoge mate energiezuinig A+++
- Individuele bodemwarmtepomp
- PV panelen met uitbreidingsmogelijkheden

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de start verkoop van de woningen, laat uw informatie dan achter op de website van Rieteilanden.

Highlights van Rieteilanden

 • Uniek buitengevoel in kindvriendelijke wijk Hoogeland
 • Karakteristieke detaillering, variatie van kleuren en materialen
 • Omringd door groen en water

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.