Aan de Singel fase 1

Verkocht

65 nieuwbouw woonhuizen

De Lier

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Gevoel van thuiskomen

Aan de Singel: Een oase van rust en geluk, waar groene vergezichten en het vrolijke spel van kinderen je hart verwarmen terwijl je ontspant op je veranda, omringd door buren die genieten van de laatste zonnestralen.

Lierkwartier breidt zich nog verder uit! Na de deelgebieden Op de Akkers en Aan de Lanen is Aan de Singel de volgende wijk in het groene en kindvriendelijke Lierkwartier. Deze nieuwe ‘Wilgenbuurt’ wordt omringd door groen en water. Met de Wilgenplas in het warme hart van de wijk. En toch op een steenworp afstand van de stad. Wonen aan het…

Lierkwartier breidt zich nog verder uit! Na de deelgebieden Op de Akkers en Aan de Lanen is Aan de Singel de volgende wijk in het groene en kindvriendelijke Lierkwartier. Deze nieuwe ‘Wilgenbuurt’ wordt omringd door groen en water. Met de Wilgenplas in het warme hart van de wijk. En toch op een steenworp afstand van de stad.

Wonen aan het water, overal wandelpaden, groene speelplekken, een autovrij hart en vrijuit spelende kinderen. Dat is wonen in de nieuwe en waterrijke Wilgenbuurt. Alles speelt zich af rond de Wilgenplas middenin het Wilgenhart. Een groene wijk die ruimte biedt voor ontmoeten, recreatie en veilig spelen.

Hier vind je een mix van moderne en landelijke rijwoningen, tweekappers mét garage en vrijstaande woningen. En elk hun eigen duurzame karakter, zowel in bouw- als woonstijl. Woningen met verschillende gevels van baksteen en hout, duurzame materialen in aardetinten, opvallende kapvormen en sfeervolle pergola's aan de voorkant. Zie je jezelf al wonen in deze groene oase?

Er is genoeg ruimte om buiten te genieten in deze ruim opgezette wijk. Spontaan een barbecue bij de buren, even een avondwandeling door de wijk, eendjes voeren met je kinderen, picknicken in het gras voor je. Aan de Singel ademt rust uit. Hier hoef je niets en alles mag. Een gezellige wijk voor jong en oud. Versierd met bomen, planten, bloemen en kruiden. Waar je je buren gedag zegt en je even een praatje maakt in je voortuin. Een gemoedelijke plek om te recreëren, spelen en ontmoeten!

Highlights van Aan de Singel fase 1

 • Aan de Singel, het nieuwste project in Lierkwartier
 • 107 woningen in meerdere fases in verkoop
 • Nieuwe fase: online verkoop start op donderdag 21 maart a.s
 • woonoppervlakte vanaf circa 121 m2

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.