Kavels Achter de Duinen

In voorbereiding

60 nieuwbouw woonhuizen

Monster

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Woondromen waarmaken in Kavels Achter de Duinen

In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp bouwen? Met het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster worden woondromen waargemaakt. Wie hier leeft, heeft 365 dagen per jaar een vakantiegevoel door de sfeer in de wijk en de schitterende natuur rondom. Na de zomer start de verkoop. Meld je nu alvast aan als belangstellende via de projectwebsite.

In het gebied Westmade-Noord in Monster zijn 60 nieuwbouwkavels in ontwikkeling. De zelfbouwkavels hebben oppervlakten vanaf circa 350 tot 800 m². Deze vrije kavels komen in het gebied tussen de Haagweg, de Oorberlaan en Plaats Langeveld. De kavels sluiten aan bij de rest van het woongebied 'Achter de Duinen' met de projecten Noorderduin, Duyn en…

In het gebied Westmade-Noord in Monster zijn 60 nieuwbouwkavels in ontwikkeling. De zelfbouwkavels hebben oppervlakten vanaf circa 350 tot 800 m².
Deze vrije kavels komen in het gebied tussen de Haagweg, de Oorberlaan en Plaats Langeveld. De kavels sluiten aan bij de rest van het woongebied 'Achter de Duinen' met de projecten Noorderduin, Duyn en Boomgaerde. Hier ervaar je dezelfde ontwerpsfeer als straks bij de kavels. In Achter de Duinen ontmoeten duin en polder elkaar en daar is de architectuur op geïnspireerd. Van typisch koloniale kustarchitectuur aan de duinzijde tot meer landelijke architectuur richting het polderlandschap. In het beeldkwaliteitsplan staat omschreven hoe je daar samen met je architect invulling aan geeft op het gebied van kleur, kapvorm en materialisatie.

De kavels gaan gefaseerd in verkoop. We streven ernaar eind 2022 in verkoop te gaan met fase 1. De tuinligging van alle kavels is wisselend en deels aan het water. Door de royale oppervlakten is op een mooie dag altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden. Verkoopfase 1 telt 19 kavels. Ga aan de slag met je architect en realiseer op deze unieke locatie nabij de kust een huis waar je altijd al van gedroomd hebt.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de start verkoop, schrijf je dan in via de projectwebsite.
Let op: Hoe langer je in het woningzoekendensysteem van de Gemeente Westland staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om een kavel toegewezen te krijgen.

Highlights van Kavels Achter de Duinen

 • 60 ruime kavels
 • Eind 2022 start verkoop fase 1
 • Van circa 350 tot 800 m²

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.