Kavels Achter de Duinen

In voorbereiding

60 nieuwbouw woonhuizen

Monster

Marjolein Derksen

Omschrijving

Woondromen waarmaken in Kavels Achter de Duinen

In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp bouwen? Met het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster worden woondromen waargemaakt. Wie hier leeft, heeft 365 dagen per jaar een vakantiegevoel door de sfeer in de wijk en de schitterende natuur rondom. Na de zomer start de verkoop. Meld je nu alvast aan als belangstellende via de projectwebsite.

In het gebied Westmade-Noord in Monster zijn 60 nieuwbouwkavels in ontwikkeling. De zelfbouwkavels hebben oppervlakten vanaf circa 350 tot 800 m². Deze vrije kavels komen in het gebied tussen de Haagweg, de Oorberlaan en Plaats Langeveld. De kavels sluiten aan bij de rest van het woongebied 'Achter de Duinen' met de projecten Noorderduin, Duyn en…

In het gebied Westmade-Noord in Monster zijn 60 nieuwbouwkavels in ontwikkeling. De zelfbouwkavels hebben oppervlakten vanaf circa 350 tot 800 m².
Deze vrije kavels komen in het gebied tussen de Haagweg, de Oorberlaan en Plaats Langeveld. De kavels sluiten aan bij de rest van het woongebied 'Achter de Duinen' met de projecten Noorderduin, Duyn en Boomgaerde. Hier ervaar je dezelfde ontwerpsfeer als straks bij de kavels. In Achter de Duinen ontmoeten duin en polder elkaar en daar is de architectuur op geïnspireerd. Van typisch koloniale kustarchitectuur aan de duinzijde tot meer landelijke architectuur richting het polderlandschap. In het beeldkwaliteitsplan staat omschreven hoe je daar samen met je architect invulling aan geeft op het gebied van kleur, kapvorm en materialisatie.

De kavels gaan gefaseerd in verkoop. De verwachte start verkoop van de eerste fase zal in de eerste helft van februari plaatsvinden. Zodra de kavelpaspoorten gereed zijn en de koopsommen definitief wordt het kavelaanbod gepresenteerd op de website. Belangstellenden kunnen zich vanaf de start verkoopdatum inschrijven voor fase 1. Op de projectwebsite staat informatie over het aankopen van een kavel in Kavels Achter de Duinen inclusief informatie over de locatie, het beeldkwaliteitsplan, zelf bouwen en het proces

De tuinligging van alle kavels is wisselend en deels aan het water. Door de royale oppervlakten is op een mooie dag altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden. Ga aan de slag met je architect en realiseer op deze unieke locatie nabij de kust een huis waar je altijd al van gedroomd hebt.

Fijne woonomgeving
Kavels Achter de Duinen is niet alleen maar strand, zee en duinen. Park Madestein en Landgoed Ockenburgh liggen ook heel dichtbij. Een heerlijke plek om te wandelen en de rijke historie van het gebied te proeven.
Paardrijden, kiten, surfen, zwemmen of simpelweg op een handdoekje genieten van het zicht op de zee. Lekker wandelen door de duinen, uren langs het strand slenteren en fietsen of skaten tot voorbij Den Haag. Het kan hier allemaal! Er is een geweldig netwerk van recreatieve wandel- en fietsroutes.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de start verkoop, schrijf je dan in via de projectwebsite.
Let op: Hoe langer je in het woningzoekendensysteem van de Gemeente Westland staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om een kavel toegewezen te krijgen.

Highlights van Kavels Achter de Duinen

 • 60 ruime kavels
 • verkoop fase 1 eerste helft februari 2023
 • Van circa 350 tot 800 m²

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.