Kavels Achter de Duinen

In verkoop

13 nieuwbouw woonhuizen

Van € 369.500 tot € 674.500 v.o.n.

Monster

geen

Marjolein Derksen

Omschrijving

Een woning naar eigen ontwerp bouwen!

BOUW UW DROOMHUIS OM DE HOEK VAN HET STRAND IN MONSTER In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp bouwen? Met het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster worden woondromen waargemaakt. Wie hier leeft, heeft 365 dagen per jaar een vakantiegevoel door de sfeer in de wijk en de schitterende natuur rondom. Dit project is…

BOUW UW DROOMHUIS OM DE HOEK VAN HET STRAND IN MONSTER

In het kustgebied van het Westland een woning naar eigen ontwerp bouwen? Met het project ‘Kavels Achter de Duinen’ in Monster worden woondromen waargemaakt. Wie hier leeft, heeft 365 dagen per jaar een vakantiegevoel door de sfeer in de wijk en de schitterende natuur rondom.

Dit project is onderdeel van woongebied ‘Achter de Duinen’ in Westmade-Noord. Ligging De zelfbouwkavels liggen verspreid tussen de Haagweg, Plaats Langeveld en de Oorberlaan in Monster. Een werkelijk unieke plek in vele opzichten. Nergens anders in Nederland wordt er zo dicht bij de Noordzee en haar geweldige stranden en duingebied de mogelijkheid geboden om zelf een droomhuis te bouwen op een kavel. Kies voor een sportief, ontspannen buitenleven in een huis naar eigen ontwerp.

Kavels Achter de Duinen bestaat uit 60 zelfbouwkavels met oppervlakten van circa 365 tot circa 850 m². De tuinligging van alle kavels is wisselend en grotendeels aan het water. Door de royale oppervlakten is op een mooie dag altijd wel een plek in de zon of de schaduw te vinden. De kavels gaan gefaseerd in verkoop. Verkoopfase 1 telt 13 kavels. Ga aan de slag met uw architect en realiseer op deze unieke locatie nabij de kust een huis waar u altijd al van gedroomd hebt.

Naast de zelfbouwkavels worden in Westmade-Noord ook rijwoningen, twee-onder-kapwoningen en vrijstaande woningen in de projecten Noorderduin, Boomgaerde en Duyn gerealiseerd. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Bent u reeds ingeschreven als woningzoekende in de Gemeente Westland? Dit is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een kavel in project Kavels Achter de Duinen, inschrijven doet u via de website: https://www.gemeentewestland.nl/aanvragen-en-regelen/wonen-bouwen-en-verbouwen/wonen/woning-kopen-of-huren/woningzoekende-inschrijven-nieuwbouw-koopwoning

Highlights van Kavels Achter de Duinen

 • 60 ruime kavels van circa 365 tot 850 m2 gefaseerd in verkoop
 • start verkoop fase 1 op 8 februari 2023: 13 kavels
 • unieke ligging

Basiskenmerken

 • Koopsom Van € 369.500 tot € 674.500 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.