Duurzame hoogbouw met fenomenaal uitzicht!

In verkoop

5 nieuwbouw appartementen

Van € 684.950 tot € 1.029.485 v.o.n.

Den Haag

Corrine Juffermans

Omschrijving

MAESTRO- Meesterlijk wonen in Den Haag Wilt u wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst MAESTRO, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie…

MAESTRO- Meesterlijk wonen in Den Haag
Wilt u wonen op het groenste plekje van een van de groenste steden van Nederland? In het zuidwesten van Den Haag vlakbij het uitgestrekte duingebied en strand van Kijkduin, verrijst MAESTRO, een subliem afgewerkt en duurzaam gebouwd wooncomplex. De woontoren biedt een gevarieerde keuze uit 127 fraaie appartementen, bestaande uit 122 twee- en driekamerappartementen, bekroond door 5 bijzondere penthouses en topappartementen

Hoog afwerkingsniveau
Op de 22e en 23e verdieping – de twee bovenste woonlagen van MAESTRO – worden 2 penthouses en 3 topappartementen gerealiseerd. Deze 4-kamerappartementen variëren in grootte (105-171 m2), lay-out en oriëntatie en bieden alle ruimte voor uw individuele woonwensen. Wat deze unieke appartementen gemeenschappelijk hebben is het uitzicht en het afwerkingsniveau, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Optimaal genieten
De penthouses en topappartementen beschikken over riante dakterrassen en enkel zelfs ook nog over een tweede balkon. Op basis van de uitgekiende indeling is er ook aan privacy gedacht. Op een zwoele zomeravond strekt u zich uit op uw ligbed, een sundowner bij de hand, en geniet tot de sterren hoog aan de hemel staan. Maar ook op de wat mindere dagen profiteert u optimaal van uw fenomenale uitzicht, dankzij kamerhoge glaspartijen die bijdragen aan het gevoel van licht, lucht en ruimte.

Maestro is gelegen aan de groene zoom die Den Haag scheidt van het Westland. Je vindt er lommerrijke wandel- en fietsroutes, vogelrijke waterpartijen en volop mogelijkheden voor natuurlijke recreatie. Eeuwenoude landgoederen zoals Ockenburgh en Madestein liggen op loopafstand. In De UIthof kun je terecht voor allerlei sportieve activiteiten: van schaatsen, skiën en snowboarden tot karten, lasergamen en bolderen.

Maestro biedt het beste van 2 werelden: je geniet er van rust en ruimte en toch woon je vlakbij voorzieningen en zelfs op fietsafstand van de historische binnenstad.

planning:
Verkoop is gestart
Start sloop is begonnen januari 2022
Planning oplevering - eind 2025

Klinkt Maestro je als muziek in de oren?

Alle verkoopdocumentatie voor de appartementen en de definitieve verkoopprijzen staan samen met de woningzoeker vanaf die datum online.
Maar ook verkoopstukken zoals de technische omschrijving, geveltekeningen, verdiepingsplattegronden etc.
Indien u vrijblijvend een afspraak wilt plannen om deze stukken te bespreken of om uw vragen te stellen, kunt u hiervoor contact opnemen met ons!

Highlights van Maestro Penthouses

 • 2 penthouses en 3 topappartementen
 • Eigentijds wonen met schitterend uitzicht
 • Vanaf 105 tot 171 m²

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 105 m2
 • Website woneninmaestro.nl/
 • Koopsom Van € 684.950 tot € 1.029.485 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.