Maaslandse Zoom

In verkoop

28 nieuwbouw woonhuizen

Van € 495.000 tot € 950.000 v.o.n.

Maasland

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Prachtig project in Maasland!

Kom langs op het verkoopevenement van Maaslandse Zoom op dinsdag 21 mei aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en kom je alles te weten over de 28 grondgebonden woningen die in verkoop gaan. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan het team van Maaslandse Zoom. De informatievond vindt plaats bij Trefpunt Maasland aan Kerkplein 11 in Maasland. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 19.00 uur.

 

Wonen in het groen in Maaslandse Zoom De 28 eengezinswoningen gaan op donderdag 16 mei om 15:00 uur als eerste in online verkoop. Kom langs op het verkoopevenement van Maaslandse Zoom op dinsdag 21 mei aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en komt u alles te weten over de 28 grondgebonden woningen die in verkoop…

Wonen in het groen in Maaslandse Zoom
De 28 eengezinswoningen gaan op donderdag 16 mei om 15:00 uur als eerste in online verkoop.

Kom langs op het verkoopevenement van Maaslandse Zoom op dinsdag 21 mei aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en komt u alles te weten over de 28 grondgebonden woningen die in verkoop gaan. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan het team van Maaslandse Zoom. De informatieavond vindt plaats bij Trefpunt Maasland aan Kerkplein 11 in Maasland. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 19.00 uur.

Wonen in een rustig straatje of aan een parkje, in een groene omgeving waar je de buren kent en groet. Waar je zo de natuur inwandelt en kan sporten om de hoek. Kleinschalig en dorps, maar met alle nodige voorzieningen én grote steden in de buurt. Dat is wonen in nieuwbouwplan Maaslandse Zoom. Hier creëren we drie deelgebieden met elk een eigen sfeer. In totaal 108 eengezinswoningen én appartementen in verschillende prijsklassen, zowel koop als huur. Wil jij hier wonen? Lees meer over Maaslandse Zoom!

Drie verschillende sferen in één wijk
Langs de centrale groene zichtlijn creëren we in Maaslandse Zoom drie sfeergebieden in een goed afgestemde architectuur. Allereerst ’t Landje, de entree van de wijk. Hier krijgen de woningen een eigentijdse architectuur, passend in het landschappelijke karakter. Lichte gevels en karakteristieke elementen, zoals erkers. Vervolgens De Slagen, dat de verbinding tussen de andere twee deelgebieden vormt. Hier staan de woningen in het groen. Aan de rand van het Voedselbos komt De Uitkijk: appartementen met fraaie kappen die uitkijken op de Maaslandse polder.

Gezondheid en geluk als uitgangspunt
De wijk Maaslandse Zoom wordt zorgvuldig ingepast in de landschappelijke omgeving. Het vele groen in de inrichting is goed voor de gezondheid van bewoners en gebruikers, maar stimuleert bewoners van heel Maasland om (recreatief) te bewegen en elkaar te ontmoeten in de buitenlucht. Zo wordt het een leefomgeving voor alle bewoners van het dorp. Centraal door de wijk loopt een groene as. Maaslandse Zoom wordt kleinschalig, met een informele en dorpse sfeer. Alle woningen liggen aan rustige straatjes of aan een parkje. En de auto's? Die worden zoveel mogelijk uit het zicht gehouden.

Duurzaamheid
Doordat we de cultuurhistorische kwaliteiten van het landschap en het dorpse karakter respecteren, worden ook de ecologische waarden en biodiversiteit behouden én versterkt. Bijvoorbeeld door de toepassing van natuurlijke slootoevers langs de brede watergangen in het plan. Verder wordt regenwater waar mogelijk opgevangen en hergebruikt, worden er duurzame materialen gebruikt en passen we beplanting toe om verharding te minimaliseren en hittestress te voorkomen. Zo ontstaat er een nieuwe, gezonde woonbuurt die klaar is voor de toekomst. Net als de woningen uiteraard, die klimaatneutraal worden gebouwd, zonder gasaansluiting.

Highlights van Maaslandse Zoom

 • 28 eengezinswoningen op 16 mei in verkoop
 • Wonen in een groene omgeving
 • Kleinschalig en dorps wonen

Basiskenmerken

 • Beschikbare woningen 28
 • Woonoppervlakte v.a. 122 m2
 • Kamers 4 tot 6
 • Website www.maaslandsezoom.nl
 • Koopsom Van € 495.000 tot € 950.000 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.