Buitenplaats Hofstede | Appartementen

In voorbereiding

16 nieuwbouw woonhuizen

Rijswijk

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Exclusief wonen in een lommerrijke omgeving

Een eeuwenoud ensemble van buitenplaatsen en landgoederen krijgt er een nieuwe parel aan haar ketting bij. Waar je zomaar een ijsvogel of bosuil kunt spotten. Waar prachtige bomen en struikgewassen de leefomgeving veraangenamen. Dát is Buitenplaats Hofstede, de nieuwe trots van de Rijswijkse Landgoederenzone. Wil je straks wonen op deze bijzondere plek? Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Exclusief wonen in een lommerrijke omgeving; een buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans. Er komen 6 verschillende type appartementen in verkoop met een…

Exclusief wonen in een lommerrijke omgeving; een buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.

Er komen 6 verschillende type appartementen in verkoop met een woonoppervlak vanaf ca. 109 m² tot 175 m² met ruime terrassen. De verkoopprijzen zijn nog niet bekend.
Naar verwachting start de verkoop van dit exclusieve landhuis met 14 exclusieve appartementen en 2 penthouses in september 2022.
De prijzen zijn vanaf ca. € 685.000,-- v.o.n.

In Buitenplaats Hofstede wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffie drinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Er worden luxe appartementen, twee-onder-een-kap villa’s, boerderijwoningen en vrijstaande villa’s ontwikkeld. De woningen zijn op ruime kavels gelegen en krijgen allemaal een unieke buitenruimte. Relaxen op de ruime veranda of heerlijk dineren op uw balkon of terras. Vanuit uw woning stapt u straks zo de natuur in. Bij dit natuur-inclusieve gevoel past ook een duurzame woning die is ontworpen met veel natuurlijke materialen. Uiteraard worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. Hier is aan alle details gedacht!

Heeft u interesse? Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief op de website van "Buitenplaats Hofstede", dan wordt u automatisch, vrijblijvend op de hoogte gesteld.

Highlights van Buitenplaats Hofstede | Appartementen

 • Luxe appartementen
 • Vanaf 109 m² tot 175 m²
 • Grote en zonnige terrassen met uitzicht over water en groen
 • Derde kwartaal start verkoop

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.