Buitenplaats Hofstede | Appartementen

In verkoop

16 nieuwbouw woonhuizen

Van € 705.000 tot € 1.293.500 v.o.n.

Rijswijk

Corrine Juffermans

Omschrijving

Exclusief wonen in een lommerrijke omgeving

Een eeuwenoud ensemble van buitenplaatsen en landgoederen krijgt er een nieuwe parel aan haar ketting bij. Waar je zomaar een ijsvogel of bosuil kunt spotten. Waar prachtige bomen en struikgewassen de leefomgeving veraangenamen. Dát is Buitenplaats Hofstede, de nieuwe trots van de Rijswijkse Landgoederenzone. De woningen zijn nu in verkoop! Bekijk de beschikbare woningen via de woningzoeker op de projectwebsite.

Bouw gestart: schrijf nu in voor de laatste appartementen en penthouses in het Landhuis! De realisatie van Buitenplaats Hofstede is gestart! Na de infra-bouwwerkzaamheden op de locatie en het aanleggen van de tijdelijke bouwweg door het naastgelegen park, is Bolton Bouw begonnen met de bouw van de woningen. Er komen 8 verschillende type…

Bouw gestart: schrijf nu in voor de laatste appartementen en penthouses in het Landhuis!

De realisatie van Buitenplaats Hofstede is gestart! Na de infra-bouwwerkzaamheden op de locatie en het aanleggen van de tijdelijke bouwweg door het naastgelegen park, is Bolton Bouw begonnen met de bouw van de woningen.

Er komen 8 verschillende type appartementen in verkoop met een woonoppervlak vanaf ca. 109 m² tot 173 m² met ruime terrassen.

Met dit unieke project worden niet alleen exclusieve woningen en appartementen gerealiseerd, maar wordt ook de landgoederenzone van Rijswijk in ere hersteld. Kortom, een geweldige mijlpaal waar we graag bij stilstaan! Bekijk de nog beschikbare Landhuis appartementen!

Alle tekeningen en aanvullende informatie zijn terug te vinden op de website. U kunt zich op de projectwebsite direct inschrijven voor de beschikbare appartementen en penthouses. In de woningzoeker en op de prijslijst kunt u zien welke bouwnummers nog beschikbaar zijn.

Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.
Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffiedrinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Het landhuis bevat zeer luxe appartementen met een woonoppervlakte vanaf circa 109 tot circa 173 m² voor de penthouses. Het gebouw is groter dan een traditioneel landhuis maar door architectonische toepassingen past het goed in de omgeving. Bijvoorbeeld door de kozijnen van de etages aan elkaar te koppelen zodat je vanuit de verte hoge verdiepingen te zien krijgt. De ritmiek van een landhuis, met een plint, de begane grond en na de middenbouw een dakverdieping. In het midden een accent met een boog.

In de prijs is een parkeerplaats van de appartementen is 1 parkeerplaats inbegrepen op het naastgelegen parkeerterrein. Bij de penthouses zijn 2 parkeerplaatsen gewaarborgd.

Er worden luxe appartementen, twee-onder-een-kap villa’s, boerderijwoningen en vrijstaande villa’s ontwikkeld. De woningen zijn op ruime kavels gelegen en krijgen allemaal een unieke buitenruimte. Relaxen op de ruime veranda of heerlijk dineren op uw balkon of terras. Vanuit uw woning stapt u straks zo de natuur in. Bij dit natuur-inclusieve gevoel past ook een duurzame woning die is ontworpen met veel natuurlijke materialen. Uiteraard worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. Hier is aan alle details gedacht!

De appartementen en penthouses worden volgens de BENG norm opgeleverd. Dit staat voor ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’. Door het beperkte dakvlak kunnen er niet voldoende zonnepanelen op het dak worden geplaatst om energieneutraal te bereiken. De appartementen en penthouses worden echter wel zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd; gasloos en met een bodemwarmtepomp/WKO installatie (Warmte – Koude Opslag) opgeleverd. Hierdoor zal het energieverbruik van de appartementen en penthouses laag zijn.

Locatie
Buitenplaats Hofstede maakt straks weer op lommerrijke wijze deel uit van de Rijswijkse Landgoederenzone, een rijk cultuurhistorisch gebied dat bekendstaat om de zeven landgoederen en gelegen is rondom de van Vredenburchweg. Het wordt een prachtige plek om te wonen, dicht bij het Rijswijkse Bos, de Rijswijkse Schouwburg, Park den Burgh, Tennispark Welgelegen en het Julialaantje dat in ere wordt hersteld. Ook het karakteristieke oude centrum van Rijswijk met de Herenstraat en de binnenstad van Den Haag zijn nabij.
Vanaf station Rijswijk staat u in 13 minuten op Den Haag CS. Met de trein bent u binnen het uur in Utrecht en Amsterdam. Met de fiets doet u er ongeveer een halfuur over om op het Scheveningse strand of bij het Kunstmuseum te komen. Op Den Haag Rotterdam Airport staat u na 20 minuutjes met de taxi. Rijswijk is makkelijk te bereiken via de A4 en de A13.

Bosrijke stad
Onze kustlijn lag 4 duizend jaar voor Christus ter hoogte van Rijswijk en is geleidelijk naar het westen opgeschoven. Dit verklaart de strandwallen waarop landhuizen werden gebouwd. Aan het einde van de 15e eeuw bestond Rijswijk uit ongeveer 100 huizen en om en nabij 500 bewoners; meer dan helft van de inwoners was welgesteld. Zo bezat Prins Maurits er in de 17e eeuw een paardenhouderij en een huis voor zijn vriendin Margaretha van Mechelen. Het grondgebied van Rijswijk is door de eeuwen heen grotendeels hetzelfde gebleven. Mocht u ondanks het omringende groen toch een bezoek aan een park willen brengen; het Rijswijkse Bos, het Elsenburgerbos en het Wilhelminapark staan voor u klaar.
Voor een wandeling door de omgeving heeft Landgoedwandelen Zuid Holland een route uitgezet.

Highlights van Buitenplaats Hofstede | Appartementen

 • Luxe appartementen met uitzicht over water en groen
 • Vanaf 109 m² tot 175 m²
 • Bouw is gestart

Basiskenmerken

 • Beschikbare woningen 16
 • Woonoppervlakte v.a. 109 m2
 • Kamers 3 tot 4
 • Website www.buitenplaatshofstede.nl
 • Koopsom Van € 705.000 tot € 1.293.500 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.