Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Den Haag, Rijswijk, Delft of het Westland? Olsthoorn Makelaars helpt u graag als nieuwbouwmakelaar om uw nieuwbouwdroom uit te laten komen. Op deze pagina bekijkt u ons aanbod van nieuwbouw projecten in regio Den Haag en het Westland welke nu in verkoop of nog in voorbereiding zijn. Als professionele en lokale NVM makelaar en nieuwbouwspecialist met jarenlange ervaring zijn we betrokken bij de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten in Den Haag, Rijswijk en Delft. Met een nieuw kantoor in Naaldwijk verkopen we ook nieuwbouw woningen in projecten in De Lier, Poeldijk, Monster en andere Westlandse dorpskernen.

Nieuwbouw in verkoop

Nieuwbouw in voorbereiding

Benieuwd welke nieuwbouwprojecten er binnenkort aan komen bij Olsthoorn Makelaars? Achter de schermen worden van onderstaande nieuwbouwwoningen in de verschillende projecten in Den Haag, Rijswijk, Delft en het Westland nog de puntjes op de i gezet. Voor het ene nieuwbouwproject duurt het nog even voordat het moment van inschrijven op een van de woningen van uw dromen mogelijk is en bij een ander project is dat misschien wel volgende week. Bekijk het overzicht van nieuwbouwprojecten in voorbereiding hieronder en meld u direct aan voor de Olsthoorn Nieuwbouw Nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte wanneer de verkoop start.

Olsthoorn Makelaars Nieuwbouw Nieuws

Wilt u via e-mail nieuwsbrieven op de hoogte blijven wanneer bijvoorbeeld de verkoop start van projecten in voorbereiding of die binnenkort in verkoop zijn? Schrijf u in voor de Nieuwbouw Nieuwsbrief van Olsthoorn Makelaars. Maandelijks sturen we een compleet overzicht van de nieuwbouwprojecten die bij ons ons verkoop zijn of binnenkort in verkoop komen. Ook delen we interessante tips en nemen u mee in de belangrijkste ontwikkelingen op nieuwbouwgebied in onze regio. Aanmelden voor deze nieuwbrief doet u eenvoudig via deze speciale pagina op onze website. 

Nieuwbouw Nieuws

Verkochte projecten

Direct weten wat de waarde van uw woning is?

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en plannen om te verhuizen? Dan is het handig om te weten wat uw huidige woning waard is. Via de tool op onze site ontvangt u in enkele stappen de waarde van uw woning.