De Blauwe Kreken fase 6

In verkoop

25 nieuwbouw woonhuizen

Van € 539.850 tot € 669.850 v.o.n.

Poeldijk

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Start online verkoop: donderdag 4 juli vanaf 15.00 uur. Het verkoopevenement is maandag 8 juli van 17.00 - 18.30 uur bij Van der Ende Racing te Poeldijk. Groen, dorps en modern De Blauwe Kreken is een nieuwbouwwijk in het noorden van Poeldijk, maar nog steeds op slechts vijf minuten fietsen van het centrum. In dit gezellige centrum vind je…

Start online verkoop: donderdag 4 juli vanaf 15.00 uur.

Het verkoopevenement is maandag 8 juli van 17.00 - 18.30 uur bij Van der Ende Racing te Poeldijk.

Groen, dorps en modern
De Blauwe Kreken is een nieuwbouwwijk in het noorden van Poeldijk, maar nog steeds op slechts vijf minuten fietsen van het centrum. In dit gezellige centrum vind je onder meer een grote supermarkt, restaurants en een school. In De Blauwe Kreken worden circa 250 woningen gerealiseerd door BPD Gebiedsontwikkeling. Uiteraard zijn de woningen gasloos en volledig geïsoleerd. In De Blauwe Kreken ben je dus klaar voor de toekomst!

De Blauwe Kreken groeit lekker door!
Met de zesde fase van De Blauwe Kreken breidt de wijk en het dorp Poeldijk weer verder uit. Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor deze online verkoop, maar de verschillende woningtypes staan al online. Fase 6 bestaat uit 25 grondgebonden eengezinswoningen. Welke woning je ook kiest, in De Blauwe Kreken geniet je altijd van het dorpse leven in een groene omgeving.

Interesse in een woning? Meld je aan als belangstellende!
Zie jij jezelf al wonen in De Blauwe Kreken? Meld je dan aan als belangstellende. Dit kan op de projectwebsite via de pagina woningen. Altijd het laatste nieuws over nieuwbouw in Poeldijk ontvangen kan door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dan hoor je als eerste wanneer er bijvoorbeeld woningen in verkoop gaan. Zo heb jij de grootste kans om ook in een nieuwbouwwoning in Poeldijk te wonen.

Highlights van De Blauwe Kreken fase 6

  • Dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's
  • Veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes
  • Inschrijving gesloten, meld je als reservekandidaat

Basiskenmerken

-

Geïnteresseerd

Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.