3 – 6 juli: online voorverkoop CottagePark Waddinxveen

In Waddinxveen wordt het prachtige en landelijke nieuwbouwproject CottagePark gerealiseerd, met eengezinswoningen, herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande villa’s en appartementen.
Hier vind je de sfeer van het (land)leven in Engelse dorpen terug; de woningen hebben charmante details van de architectuurstijl ‘Tudor’. Herkenbaar aan onder andere de steile daken, markante gemetselde schoorstenen, baksteen in warm rood of bruin, en ramen met roedeverdelingen.
Oftewel: Engelse allure, met modern comfort.
Wonen in Waddinxveen
Waddinxveen, dat is een hele fijne plek om te wonen! In het Groene Hart van Zuid-Holland. Steden als Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn vlakbij. Alles om prettig te wonen is op loop- of fietsafstand. Natuur, sportverenigingen, scholen, kinderopvang, speelplekken voor kleine én grote kinderen, een goed OV-netwerk en een breed aanbod van winkels.
Verkoopprocedure
  • 26 juni: de verkoopdocumentatie is online beschikbaar op www.cottagepark.nl. Met de Woningzoeker navigeert u eenvoudig door het plan om de kenmerken van de verschillende type woningen en de plattegronden te bekijken. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op de volgende stap naar uw mogelijk nieuwe woning in CottagePark. Het is vanaf dan ook mogelijk om een eigen account aan te maken, waar u uw favoriete woningen kunt bewaren en relevante informatie verzamelt.
  • 3 -6 juli: inschrijven online voorverkoop. Wie een eerste stap wil zetten naar de aankoop van zijn of haar droomwoning, heeft tijdens de voorverkoop de unieke kans nu al een van de woningen exclusief te reserveren. Inschrijven hiervoor kan vanaf vrijdag 3 juli tot maandag 6 juli 9.00 uur. U kunt zich dan als één van de eersten inschrijven op één of meer van uw favoriete bouwnummers.
Klaar voor de toekomst
Met een nieuwbouwwoning in CottagePark wordt het maximaal genieten. Zo kunt u bijvoorbeeld van a tot en met z uw eigen indeling en inrichting vormgeven. Zo wordt het echt een thuis, dat volledig bij u past. Een ander groot voordeel is dat u met een nieuwbouwhuis voorbereid bent op de toekomst.  Duurzaam, energiezuinig en gasloos opgezet zodat u hier nog heel lang zorgeloos kunt genieten van een gezond woonklimaat.
Kunnen wij u helpen?
Onze nieuwbouwspecialisten staan graag voor u klaar!