Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Villapark Eikelenburgh inloopavond 30 januari a.s.

Goed nieuws: de bouw gaat van start. BAM Wonen is druk doende met de voorbereidingen zodat eind februari/begin maart kan worden begonnen met de heiwerkzaamheden.De verwachte oplevertermijn van deze prachtige woningen is het derde kwartaal 2021.

Inmiddels zijn 24 woningen in Villapark Eikelenburgh fase 8 verkocht en staan verschillende woningen onder optie.

Inloopavond 30 januari aanstaande!
Bent u benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn en hoe deze er uit komen te zien? Kom dan donderdag 30 januari a.s. tussen 17.00 en 19.00 uur naar het informatiecentrum, adres: Sir Winston Churchilllaan 1033, Rijswijk. In het informatiecentrum is een prachtige maquette van de wijk en wij vertellen u graag meer over fase 8.

Bent u verhinderd? Natuurlijk is het ook mogelijk om op afspraak met een van de projectmakelaars een bezoek te brengen aan het informatiecentrum. Zij vertellen u er dan graag meer over.