Video Kavels de Gouw: kijk en luister mee!

Wonen aan het water, in een droomvilla die helemaal is afgestemd op jouw eigen wensen? Robbert-Jan en Monique nemen u in de video mee naar het Westland, en vertellen u alles over de kavels die nu in verkoop zijn in De Gouw.

In het waterrijke en groene gebied De Gouw, op de rand van het Westland en Den Haag, is de verkoop van de 31 kavels gestart. Het gebied de Gouw ligt ten noorden van de dorpskern van Kwintsheul: een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Misschien wel de plek voor jouw eigen droomvilla? Vlakbij de vaart de Hollewatering en de ecologische zone die van de kust naar Midden-Delfland loopt. Prachtig dus.


Jouw kaveladviseurs voor De Gouw

Een kavel in het Westland, waarop je jouw vrijstaande villa naar eigen wensen kan laten bouwen. Klinkt dat als een droom die je uit wilt laten komen? Olsthoorn Makelaars begeleidt je daar graag bij!
Het aankopen van een bouwkavel is een traject waar je hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks mee te maken heeft. Je krijgt te maken met veel vragen, onbekende termen en keuzes die gemaakt moeten worden. Dan is het belangrijk om een ervaren kaveladviseur naast je te hebben, die met je meekijkt en je adviseert en begeleidt in verschillende stappen van het aankooptraject. Olsthoorn Makelaars heeft ruime ervaring met de begeleiding van nieuwbouwkopers en de aan- en verkoop van kavels. Vanuit onze vestiging in Naaldwijk, weten we de weg in het Westland en omgeving.

“Het is mooi om samen met belangstellenden de mogelijkheden van een eigen kavel te ontdekken. Stap voor stap bouwen we dan aan hun droomwoning. Daar word ik echt enthousiast van!” – Monique Strik, kaveladviseur De Gouw

Ook interesse in een kavel? Meer informatie lees je op onze website. 

Inschrijven tot 19 februari
Wil je je inschrijven voor een van de kavels in De Gouw? De verkoop van de 31 kavels in De Gouw is online gestart! Tot uiterlijk 19 februari is het mogelijk om je in te schrijven via de projectwebsite. Maak een Mijn Eigen Huis account aan en geef via het Mijn Eigen Huis Account maximaal 5 kavel voorkeuren door. Heb je vragen of wil je meer weten over de kavels? Neem dan contact op met een van de kaveladviseurs van Olsthoorn Makelaars voor meer informatie over de kavels.