Verkoopproces Park van Rodenburg – fase 2

Wat was er enorme belangstelling bij de voorverkoop van Park van Rodenburg – fase 1! Het wordt dan ook een prachtige woonwijk, met ruime woningen op een heerlijke locatie. Op 11 mei start de voorverkoop van de 38 woningen van fase 2. Het woningaanbod van deze fase bestaat uit Herenhuizen, Verandawoningen en Hofwoningen in verschillende varianten, vanaf €380.000,- v.o.n. Aan een prachtige laan, in een intiem straatje óf juist aan het water. De woningen liggen tussen de statige Parelgraslaan en een ruime waterpartij die beide uitkomen op het Wilhelminapark.

Er zijn vele kandidaten die zich voor fase 1 hebben ingeschreven, maar die geen woning toegewezen hebben gekregen (groep 1). Ook is er een groep kandidaten die heeft gewacht op de verkoop van fase 2 (groep 2). Om beide groepen een gelijke kans te geven op een woning, gaat het verkoopproces voor de volgende fase als volgt:

• Groep 1:
De kandidaten uit fase 1 kunnen aangeven of ze in aanmerking willen komen om een woning in fase 2 te reserveren door in de accountomgeving het formulier ‘Opnieuw inschrijven fase 2’ in te vullen op de website www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl. Dit formulier is vanaf heden tot woensdag 13 mei 9.00 uur in te vullen in het account. De tijdsvolgorde van de inschrijving uit fase 1 blijft staan. De kandidaten hoeven geen bevestigingsmail te sturen.

• Groep 2:
De nieuwe kandidaten kunnen zich ook inschrijven voor fase 2. Dit kan als volgt:

  1. Maak een account aan op de website www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl
  2. Vanaf maandag 11 mei (vanaf 9.00 uur) kunt u hier het inschrijfformulier voor groep 2 vinden.
  3. Vul het gehele inschrijfformulier in. U ontvangt dan een bevestigingsmail met de ingevulde gegevens.
  4. Op woensdag 13 mei om 9.00 uur opent het digitale loket voor groep 2. In dit proces speelt tijdsvolgorde een grote rol.
  5. Als u wilt inschrijven, dan dient u bovengenoemde bevestigingsmail vanaf 13 mei, 9.00 uur, zo snel mogelijk door te sturen naar m.bijl@nexthome.nl (let op: u bent dus niet ingeschreven door enkel het inschrijfformulier in te vullen op de accountomgeving, maar pas als de bevestigingsmail doorgestuurd is naar het genoemde mailadres.)

Kandidaten uit beide groepen worden om en om benaderd, zodat iedereen evenveel kans heeft op een woning. Vragen? Wij helpen u graag!