Succesvolle start verkoop Lierkwartier!

Op 26 maart 2020 startte de online verkoop van het Lierkwartier “Op de Akkers”. In deze eerste fase van het Lierkwartier worden 80 woningen te koop aangeboden,  waaronder 2 vrijstaande woningen, 30 2-onder-1-kapwoningen en 48 eengezinswoningen. Inmiddels is de termijn voor de inschrijving gesloten en wij kunnen trots melden dat er bovengemiddeld veel interesse is voor dit leuke project!

Nadat de toewijzing door de Gemeente Westland is afgerond, starten wij met de eerste afspraken. Wij hopen weer veel mensen blij te maken met hun nieuwe thuis. Tijdens deze gesprekken nemen wij de kandidaten mee door alle verkoopdocumentatie en beantwoorden wij graag alle vragen. Een nieuwbouwhuis kopen doet u tenslotte niet elke dag. Wij helpen u graag om al deze informatie in begrijpelijke taal uit te leggen.

De fase waar het nu om draait is de fase “Op de Akkers”. Deze gaat onderdeel uitmaken van de wijk het Lierkwartier in De Lier.

De nieuwe buurt grenst aan water, de Veilingweg, de Duitslandlaan en Swaandrift. Het wordt een heerlijke plek om te wonen en tijd door te brengen middenin het groen. Een hele fijne toevoeging met een divers woningaanbod voor De Lier. En wie wil er nu niet wonen in een dorp met zo’n groot verenigingsleven? Er zijn diverse actieve sport-, muziek en cultuurverenigingen. En dat allemaal op een hele korte afstand van Den Haag, Rotterdam en Delft. Als je eenmaal in De Lier woont, wil je er niet meer weg.

Vanuit de nieuwe buurt Op de Akkers zijn alle voorzieningen eenvoudig te bereiken. Zo zijn er o.a. veel leuke winkels, horecagelegenheden en sportverenigingen in De Lier te vinden. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo vindt je in De Lier een aantal basisscholen en kinderdagverblijven. Maar ook na school zijn er voor de kinderen voldoende speelgelegenheden om lekker buiten te kunnen spelen.  In de nieuwe wijk komt in de toekomst ook een basisschool.

Na deze eerste fase komen er ook volgende fases in dit plan. Op de Akkers is de eerste fase bestaande uit 80 grondgebonden woningen, allemaal voorzien van een eigen, fijne buitenruimte. In totaal worden er 800 nieuwbouwwoningen in het Lierkwartier verwacht. In de volgende fases worden ook appartementen gebouwd. De appartementen worden te huur aangeboden. De maximale bouwhoogte volgens het bestemmingsplan (voor het gehele gebied) is maximaal 5 bouwlagen. De grote diversiteit in het woningaanbod maakt dat Het Lierkwartier een aantrekkelijke woonomgeving gaat worden voor vele doelgroepen!

Heeft u zich ingeschreven voor deze eerste fase maar is er geen woning aan u toegewezen? Er komen nog voldoende kansen aan om toch nog een nieuw thuis in het Lierkwartier te bemachtigen. Ook dan begeleiden wij u graag!