Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

SANDT Vroondaal te Den Haag

IN VERKOOP

In het Westmadepark, de nieuwe woonbuurt in Vroondaal, komen luxe afgewerkte vrijstaande woningen en twee-onder-één kap woningen. In de eerste fase van SANDT worden 31 woningen te koop aangeboden. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900; een stijlperiode waarin aandacht voor detail centraal stond. Met hun erkers, veranda’s en unieke dakversieringen zijn de woningen individueel herkenbaar, maar samen vormen ze een prachtig geheel. Het project SANDT is gelegen in het natuur- en recreatiegebied Madestein en het strand van Ter Heijde en Kijkduin is binnen enkele minuten gemakkelijk per fiets te bereiken.

Heeft u interesse? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Koopsom vanaf: € 525.000,– v.o.n.

Woonoppervlakte, variërend tussen 143 m2 en 213 m2