Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Project Parelmoerwijk te Den Haag in voorbereiding

Nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen in Moerwijk Den Haag

Goed nieuws; naar verwachting gaat in het voorjaar van 2020 een nieuw project in de verkoop.

Het betreft 143 koopwoningen aan de Ulenpasstraat in Moerwijk-Oost. Dit betreft zowel appartementen als eengezinswoningen in verschillende groottes en prijsklassen.

Het mooie project “Parelmoerwijk” is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Mooie details in het metselwerk geven de gebouwen en woningen een tijdloze allure.
Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een mooi uitzicht voor de bewoners van de appartementen.

Nabij de woningen en appartementen ligt het Heeswijkplein waar diverse voorzieningen zijn zoals een supermarkt, een speelplek, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook is Moerwijk Oost goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, zelfs op loopafstand van station Moerwijk.

Er worden ca. 87 appartementen gerealiseerd en 56 eengezinswoningen.

De prijzen zijn nog niet bekend. De voorlopige planning is: start verkkoop: voorjaar 2020, start bouw eind 2020/begin 2021.

Geinteresseerd in deze woningen?
Laat uw gegevens achter op de projectwebsite: www.parelmoerwijk.nl of laat uw gegevens bij ons achter door een email te sturen aan: nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl