Parkrijk De Wilgen Rijswijk

Presale-event zaterdag 5 oktober

De Wilgen gaat binnenkort in verkoop. 12 sfeervolle verandawoningen, 13 fijne hofwoningen en 18 royale stadsvilla’s. Allemaal compleet, energieneutraal én gelegen in Parkrijk, het mooiste stukje van RijswijkBuiten!

Komt u naar het Presale-event op zaterdag 5 oktober?
De verkoop van De Wilgen begint met een zogenaamde Presale. De Presale start met een event op het Informatiecentrum RijswijkBuiten. Tijdens dit event worden de woningen gepresenteerd en ontvangt u informatie over de prijzen, het afwerkingsniveau, de duurzaamheid en de financieringsmogelijkheden bij energieneutrale nieuwbouw. Het event is van 11.00 tot 13.00 uur.

De Wilgen: wonen aan het Wilhelminapark!
Een ruime woning waar je iedere dag met een gerust gevoel kunt thuiskomen? Waar je energieneutraal en comfortabel woont? En waar je op loopafstand in een prachtig park kunt recreëren? In De Wilgen kan het!

De woningen in het plan De Wilgen zijn energieneutraal en comfortabel. Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.

Woonopp. 124 tot 150 m²
Perceelopp. 117 m² tot 190 m²
Van € 395.000 tot € 500.000 v.o.n.