Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Op 4 maart start de verkoop van Natuurlijk Vroondaal fase 1

Goed nieuws voor wie zoekt naar een charmante woning, in een chique Haagse woonwijk, middenin de natuur en op steenworpafstand van het strand! Op woensdag 4 maart aanstaande start de verkoop van Natuurlijk Vroondaal fase 1.

In het groen van natuurgebied Madestein en vlakbij badplaats Kijkduin, worden 51 royale en luxe woningen gerealiseerd; geschakelde herenhuizen vanaf circa  € 400.000,- vrij op naam en halfvrijstaande stadsvilla’s vanaf circa € 550.000,- vrij op naam. In de stijl van de klassieke Haagse wijken, maar mét het comfort en de zorgeloosheid van een nieuwbouwwoning.

Duurzaam en aangenaam wonen

De energiezuinige woningen worden gebouwd aan vaarwater en op zeer royale kavels. Ze worden zeer compleet opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief zonnepanelen
  • Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
  • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: EPC 0!

Bovendien zijn er genoeg scholen, winkels en sportvoorzieningen in de buurt, wat het leven in Vroondaal extra aangenaam maakt. Om lekker uitgebreid te winkelen, voor een avondje uit of om cultuur te snuiven zijn de mooie Frederik Hendriklaan (‘de Fred’), het Statenkwartier of bijvoorbeeld de gezellige Dennenweg en het Noordeinde binnen 20 autominuten te bereiken.

Meer informatie en start verkoop

Op woensdag 4 maart a.s., staan wij tussen 16.00 en 17.30 uur voor u klaar bij Restaurant Madestein (Madepolderweg 100 in Den Haag). Hier ontvangt u tevens informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Enthousiast geworden? Dan kunt u zich direct inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Dat is geen probleem, u kunt zich nog tot woensdag 11 maart, 12.00 uur inschrijven voor een optie op deze woningen. Neem hiervoor contact op met één van onze nieuwbouwspecialisten. Zij staan u graag te woord!