Op 28 april start de verkoop van De Blauwe Kreken in Poeldijk

De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet dinsdag 28 april alvast in uw agenda. Die dag start om 17.00 uur online de verkoop van deze woningen. Er komen 44 woningen, waarvan 34 rijwoningen en 10 twee-onder-eenkapwoningen. De wijk sluit qua uitstraling en gevoel naadloos aan op het karakter van Poeldijk. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 125 m² tot 181 m².

In De Blauwe Kreken woon je dorps, vlakbij de stad, maar met volop natuur om je heen. Het perfecte plekje om de volgende stap op de woningmarkt te zetten! De woningen hebben veel leefruimte, een lekkere tuin en er is volop speelgelegenheid in de buurt. Voor kinderen is dit een perfecte plek om op te groeien. In de leuke straatjes is genoeg parkeergelegenheid en het vele groen en de sfeervolle kreken zorgen voor een aangename, ontspannen sfeer.

De Blauwe Kreken sluit qua uitstraling aan op het karakter van het Westlandse Poeldijk. Het dorp is volop in ontwikkeling, en trekt daardoor veel jonge gezinnen. Niet zo vreemd, want qua voorzieningen heeft Poeldijk alles in huis. Scholen, sportfaciliteiten, winkels en recreatiemogelijkheden: alles ligt op fietsafstand in het dorp, of in de omliggende Westlandse dorpskernen. Meer informatie over wonen in Poeldijk, vind je hier

Ook thuiskomen in De Blauwe Kreken? Neem dan contact op met onze nieuwbouwspecialisten!

Kijk voor meer informatie op de projectenwebsite