Op 27 april start de verkoop van Park van Rodenburg in RijswijkBuiten

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een nieuwbouwwoning in de gemeente Rijswijk. In Park van Rodenburg komen woningen met afmetingen van circa 111 m² tot en met circa 145 m². De verkoop van fase 1 gaat over 39 woningen. Hierna zal fase 2 met 38 woningen in verkoop gaan. De woningen zijn inclusief complete badkamer en luxe keuken met inbouwapparatuur.

De woningen zijn gelegen in de rustige, kindvriendelijke en autoluwe wijk “Rijswijkbuiten” aan prachtige lanen, in een intiem straatje of aan het water in het deelplan “Parkrijk”. De woningen liggen tussen de statige Parelgraslaan en een ruime waterpartij, welke beide uitkomen op het ruim opgezette Wilhelminapark; een heerlijke plek om te wandelen en te recreëren! In de directe omgeving bevinden zich diverse recreatie- en groenvoorzieningen, scholen, winkels en openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 10 minuten in het gezellige centrum van Delft of Rijswijk en met 5 minuten rijdt u op de rijksweg A4.

Energieneutraal en financiële voordelen
De woningen zijn energieneutraal. Dat houdt in dat de zonnepanelen op de woning en warmtepomp voldoende elektriciteit opwekken voor verwarmen, koelen, warm water, ventilatie, hulpenergie en verlichting (het gebouw gebonden verbruik). Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming op basis van laagtemperatuur. Dit zorgt voor extra comfort en samen met de energie zuinige hoog-rendement-installaties voor minder energiegebruik en geen energielasten in de woning! Daarnaast zijn er extra financiële voordelen te behalen met de Duurzaamheidshypotheek.

 

START VOORVERKOOP

Vanaf 16 april 2020 kunt u via de projectwebsite kennis maken met dit nieuwe woningbouwplan. Hier vindt u ook een tijdlijn van het gehele verkoopproces. De online voorverkoop van het project Park van Rodenburg start op maandag 27 april 2020 met fase 1, bestaande uit 39 karakteristieke woningen. Vanaf deze datum zijn de vrij op naam prijzen definitief bekend en het is mogelijk om in de accountomgeving een formulier in te vullen waarmee u uiteindelijk zelfs een woning kunt reserveren. Hiervoor kunt u terecht op de website van Park van Rodenburg.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van deze karaktervolle nieuwbouwwoningen.