Natuurlijk Vroondaal: 19 februari start verkoop 13 geschakelde herenhuizen type Walburcht

In Natuurlijk Vroondaal woont u vlakbij de duinen en het strand en wandelt u zo naar recreatiegebied Madestein. Een prachtige omgeving, waar de typische Haagse hofjes de inspiratiebron vormen voor de architectuur en inrichting. Op vrijdag 19 februari a.s. start de verkoop van 13 woningen in Natuurlijk Vroondaal, onder de naam: Type Walbucht. 

Deze 13 geschakelde herenhuizen hebben de statige uitstraling van de jaren ’30, o.a. door de karakteristieke luiken bij de ramen en de opvallende omlijsting van de voordeur. Bij de tussenwoningen brengt de tweede deur aan de voorkant u naar een zeer handige, inpandige berging voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap.
De hoekwoningen zijn ca 6 meter breed en de tussenwoningen zelfs 7,5 meter!  De hofwoningen worden voorzien van een volledig ingerichte voortuin, inclusief bestrating en beplanting.
Een aantal van deze woningen is gelegen aan een bevaarbaar water. Vanuit hier vaart u direct vanaf de achtertuin richting het Westland en Delft.

De koopsommen van de geschakelde herenhuizen type Walburcht zijn bekend zodra de verkoop start op vrijdag 19 februari.

Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:

• Inclusief keukencheque
• Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
• Inclusief zonnepanelen
• Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
• Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
• Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
• Super duurzaam en klaar voor de toekomst: BENG (Bijna Energie Neutraal)
• Statige onder architectuur ontworpen woningen

Inschrijven vanaf 19 februari
De verkoop van deze 13 fraaie herenhuizen start op vrijdag 19 februari. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop online op de projectwebsite. Via deze site is het ook mogelijk om u in te schrijven, vanaf start verkoop tot uiterlijk vrijdag 26 februari, 12:00 uur.

Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen, en krijgen de gegadigden na een paar dagen een bericht of ze wel of geen woning toegewezen hebben gekregen.

Meer informatie? Onze nieuwbouwspecialisten helpen u graag!