Kavels Tomatenlaan in verkoop, inschrijving sluit 18 september om 12.00 uur

Bouwkavel van bijna 500m² voor de realisatie van uw droomwoning!

De Tomatenlaan heeft een uniek karakter. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de plek waar in het verleden de tuinders hun bedrijven vestigden. Daarom heeft de Tomatenlaan zo’n mooi divers en open karakter. Gelegen op de grens van Den Haag en Wateringen, aan de groene ecologische zone. Juist op deze mooie plek verkopen wij drie ruime en mooi gelegen kavels.

Met aan de voorzijde een vrij uitzicht over de groene ecologische zone en aan de achterzijde grenzend aan de brede wetering, daar ligt de kavel voor uw nieuwe thuis. De ochtendzon wekt u in de woonruimten aan de voorzijde van de woning, zie in gedachten daar een heerlijke woonkeuken. De zon gaat met u mee door de dag, de zuid-west gelegen achtertuin is daarom dé plek om heerlijk te genieten van de avondzon.

Op uw kavel van bijna 500 m² is er voldoende ruimte om parkeren op uw eigen kavel op te lossen, natuurlijk is er ook ruimte voor een garage.

Qua architectuur bent u aan zet. Kiest u voor modern, landelijk of klassiek. Het kavelpaspoort is voor u een handvat om de mogelijkheden te verkennen. Met het ontwerpbureau bij Mattone Bouwmeesters wordt voor u, uw unieke villa, passend bij uw persoonlijke wensen en passend in het karakter van de Tomatenlaan ontworpen. Want één ding is zeker, de Tomatenlaan is een laan met karakter. Zij begeleiden u van A tot Z. De afbeeldingen die aan deze tekst zijn toegevoegd, zijn mogelijkheden die door Mattone op deze kavel kunnen worden gerealiseerd.

Aan de Tomatenlaan komen 3 bijzondere kavels op de grens van Den Haag en Wateringen. Aan de groen ecologische zone.

Koopsommen Vrij op Naam

Perceel 1: € 332.500 VON  ca. 495 m²

Perceel 2: € 332.500 VON  ca. 495 m²

Perceel 3: € 332.500 VON  ca. 495 m²

De koopsommen zijn vrij op naam en inclusief:

  • Eigen grond;
  • Notariskosten voor levering;
  • Belastingen levering.

De koopsommen zijn exclusief:

  • Kosten voor het verkrijgen van de financiering;
  • Hypotheekaktekosten;
  • Rentevergoeding over de grond;
  • Kadastrale inmeetkosten.

Indien u interesse heeft dan kunt u bijgaand inschrijfformulier voor woensdag 18 september a.s. voor 12.00 uur aan ons retourneren. Daarna zal onze opdrachtgever de kavels toewijzen en zullen wij een afspraak maken met de kandidaten die een kavel hebben toegewezen gekregen. De overige kandidaten zullen op een reservelijst worden geplaatst.