Verkoop kavels De Gouw gestart

Stelt u zich eens voor… U verlaat de drukte van de stad, en rijdt een landelijke omgeving in. Om u heen ziet u ruime huizen die omringd zijn door groen. U rijdt langs de kassen, langs een begroeide druivenmuur waar de historie vanaf straalt.  Rechts van u kabbelt een gemoedelijk watertje, en u slaat af naar een unieke plek. Een plek waar vrijstaande woningen op schiereilanden staan. Waar tuinen grenzen aan het water. Waar u zwaait naar de buurman, die vanaf zijn eigen aanlegsteiger de boot op stapt. Goed idee, straks een picknickmand vullen en met uw gezin ook nog even het water op! 

U parkeert de auto op uw eigen oprit, stapt uit en neemt even de tijd om stil te staan en te kijken naar uw woning. Het blijft iedere keer weer bijzonder. Want dit huis heeft u zelf ontworpen. De grootte, de uitstraling, de indeling. De afwerking, de kleur en alle gebruikte materialen: allemaal het resultaat van keuzes die u gemaakt heeft. Keuzes die dit droomhuis tot resultaat hebben. Een huis dat bij u past. Een huis waar u keer op keer graag thuiskomt.

Een droom? Deze kan werkelijkheid worden!
Want de verkoop is gestart van de 31 kavels van De Gouw. De kavels liggen aan de Gouwlaan, op de grens van Poeldijk en Kwintsheul, op de rand van het Westland en Den Haag. Een waterrijk gebied, op de plek waar het riviertje De Gantel in de Hollewatering uitkomt. Hier wonen, betekent ontspannen leven op een plek met volop recreatiemogelijkheden. Vanuit uw riante tuin aan het water, stapt u zo in uw eigen boot. Heerlijk. Totale rust tussen de weelderig begroeide eilandjes en groene oevers.

Interesse? Wij leggen u graag uit hoe het verkoopproces eruit ziet!

  1. Stap 1: Een account aanmaken. Uw ‘Mijn Eigen Huis’-account is een persoonlijke online omgeving waar u al uw favoriete kavels opslaat en met elkaar vergelijkt, berichten leest, documenten kunt downloaden en uw voorkeuren doorgeeft. Heeft u nog geen account? Maak deze hier aan!
  2. Stap 2: Inschrijven tijdens de verkoopperiode. De verkoop van de kavels is gestart en loopt tot en met 19 februari 15.00 uur. U kunt nu alle verkoopdocumenten vinden onder de downloads van uw favoriete kavelnummer(s). U kunt vanuit de wensenlijst in uw account uw voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. U mag inschrijven op maximaal 5 kavels. Wilt u uw inschrijving tijdens de inschrijfperiode wijzigen? Dat kan, wijzigingen kunt u zelf doen tot uiterlijk 19 februari om 15.00 uur. Daarna is het wachten op de toewijzing. Wanneer deze plaatsvindt, ziet u terug in uw account in Mijn Eigen Huis. Op die datum ontvangt u een bericht of u een optie op de kavel hebt gekregen, of op de reservelijst staat.
  3. Stap 3: De toewijzing. Daarna vindt de toewijzing van de kavels plaats. De lijst van de kandidaten die zich ingeschreven hebben, wordt doorgestuurd naar de gemeente Westland. Van de gemeente Westland ontvangt de projectontwikkelaar de rangvolgordelijst retour aan de hand van wie het langst ingeschreven staat bij het gemeentelijk woningzoekenden bestand. Let goed op dat de hoofdinschrijver die via het Mijn Eigen Huis account inschrijft gelijk is aan de inschrijving van het gemeentelijke woningzoekenden bestand. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk kandidaten het bouwnummer van hun eerste voorkeur toe te wijzen, aan de hand van de rangvolgordelijst van de gemeente Westland.
  4. Stap 4: In gesprek met de kaveladviseurs. Heeft u een optie op de kavel? Dan bevestigt u dit in uw account en vervolgens kunt u een afspraak maken met een van onze kaveladviseurs om het aankoopproces op te starten. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de aanschaf van een kavel, en hebben alles in huis om u optimaal te kunnen begeleiden.
Meer informatie over de kavels De Gouw, vindt u op deze pagina.
Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. U bereikt onze kaveladviseurs via het contactformulier, of via 0174 70 60 20