Interesse in een nieuwbouwwoning in Parel Moerwijk?

‘Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger, in Moerwijk willen wonen…” In het bekende lijflied van Den Haag zong Harrie Jekkers in 1982 al over dit plekje in de stad. Opnieuw in Moerwijk wonen? Dat wordt nu wel heel aantrekkelijk! Maar…net als vroeger’? Dat zeker niet. Want Moerwijk wordt grootschalig vernieuwd: maak kennis met Parel Moerwijk!

Over niet al te lange tijd kunt u gloednieuw wonen op een plek waar de bomen groot zijn, het groen in overvloed aanwezig is, de stad dichtbij is en alle bestaande voorzieningen om de hoek liggen. Toch wat verder weg? Ook dat wordt u heel makkelijk gemaakt, want binnen 5 minuten staat u op het perron van Station Moerwijk.

Steeds mooier
Als u een rondje door Moerwijk loopt, valt op hoe groen het hier is. De straten zijn ruim opgezet en met plantsoenen wordt nog meer afstand gecreëerd tussen de huizen. Overal ziet u water met groene oevers en grote, volwassen bomen. Hier wandelt u langs, spelen de kinderen én u kijkt er straks heerlijk op uit. Naast de vernieuwing van Moerwijk worden ook Laakhaven en de Binckhorst ontwikkeld. Hiermee groeit Moerwijk Oost als het ware tegen het centrum aan.

Woningen
In Parel Moerwijk worden 143 koopwoningen gerealiseerd:  56 eengezinswoningen en 87 appartementen. Het woningaanbod van Parel Moerwijk is zo gevarieerd dat bijna iedereen hier een thuis kan vinden. Single, een gezin of met z’n tweetjes? In alle gevallen vindt u hier een fijn thuis. Ook heel aantrekkelijk is de betaalbaarheid van de woningen: een groot deel valt binnen de Nationale Hypotheek Garantie-norm van €310.000,-

Verkoopproces
De verkoop van de eerste 29 appartementen is van start. De digitale voorverkoop van de 56 eengezinswoningen is van 16 tot en met 23 juli. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Bekijk alle verkoopdocumentatie, die te downloaden is via www.parelmoerwijk.nl/downloads. Hier vindt u een overzicht van het meer- of minderwerk dat u kunt kiezen, maar ook informatie over sanitair en keuken die zijn inbegrepen bij de v.o.n.-prijs.
  2. Maak een account aan via https://account.parelmoerwijk.nl 
  3. Via dit account kunt u zich inschrijven voor een woning, waarbij u ook de bouwnummers van uw voorkeur kunt doorgeven.
  4. Na sluiting van de inschrijving, worden de woningen toegewezen.
  5. Heeft u een woning toegewezen gekregen? Dan wordt er een verkoopgesprek ingepland met één van onze nieuwbouwspecialisten. Wij vertellen u alles over wat erbij komt kijken als u een nieuwbouwwoning koopt, en beantwoorden al uw vragen.

Meer informatie? We staan voor u klaar! Neem contact met ons op.