14 april PreSale LOF Erasmusveld in Den Haag

Op 14 april gaat de PreSale van start van de eerste fase in LOF Erasmusveld. Met maar liefst 43 nieuwbouwwoningen in 3 verschillende types wordt hier een nieuwbouwwijk gerealiseerd met een prachtige uitstraling. LOF is voor iedereen en dat is te zien in de woningtypes. De types zijn Hulde , Faam en Glorie en zijn tot in de puntjes afgewerkt. Door de unieke en passende Haagsche School architectuurstijl die in LOF Erasmusveld is toegepast, is er veel variatie in gevelaanzichten zoals zichtbaar is gemaakt op de verschillende impressies. Vanzelfsprekend zijn er bij de meeste woningen diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten mogelijk. Maak nu kennis met de woningtypes in fase 1:

  • HULDE: 20 grote geschakelde eengezinswoningen in “2 verschillende stijlen”, met een breedte van 5,1 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap.

Deze gezellige eengezinswoning heeft een breedte van 5,10 meter en een diepte van 10,76 meter. Door de open trap in de woonkamer, heeft u extra veel ruimte om te spelen met zitjes en speelhoekjes. Wanneer u meer behoefte heeft aan veel opbergruimte, heeft u natuurlijk de mogelijkheid om voor een trapkast te kiezen. Op de eerste verdieping is ruimte voor 3 (slaap)kamers en een ruime badkamer met toilet. De open ruimte op de tweede verdieping kunt u zelf optioneel nog naar eigen wens indelen, hier is nog ruimte voor 2 extra kamers. Type Hulde heeft een woonoppervlakte van ca. 125 m². De woningen zijn op een fijne locatie nabij het groen gelegen en hebben elk een diepe achtertuin met berging!

Prijsranges:
Hulde Hoekwoning bouwnummers 1 en 20: €480.000,- – €520.000,- v.o.n.
Hulde Hoekwoning bouwnummers 10 en 11: €460.000,- – €500.000,- v.o.n.
Hulde Tussenwoning: €435.000,- – €475.000,- v.o.n.
Hulde Tussenwoning incl. tuitgevel: €450.000,- – €490.000,- v.o.n.
Hulde Tussenwoning incl. standaard dakkapel + verdiepingshoge pui met vast glas of openslaande deuren: €445.000,- – €485.000,- v.o.n.

  • FAAM: 19 extra brede geschakelde eengezinswoningen in “Oud-Hollandsche Stijl”, met een breedte van 5,4 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap;

Type Faam is een aangename eengezinswoning met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter. Met een woonoppervlakte van ca. 133 m² beschikt u over een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond waarin u als stel of nieuw gezin optimaal kunt genieten. Op de eerste verdieping profiteert u standaard van maar liefst 3 (slaap)kamers en een badkamer met toilet. Heeft u behoefte aan een extra slaapkamer, hobbykamer of een luxe walk-in closet? Deel dan de ruime zolder op de tweede verdieping optioneel volledig naar eigen wens in. Elk van de woningen beschikt over een diepe tuin van circa 11,5 tot 13 meter diep. Loop met de boodschappen nooit ver vanaf de auto omdat u kunt parkeren op de openbare parkeerplaatsen nabij de woningen. De 20 eengezinswoningen zijn gunstig in de wijk gelegen aan het groen.

Prijsranges:
Faam Hoekwoning bouwnummers 25 en 43: €510.000,- – €550.000,- v.o.n.
Faam Hoekwoning bouwnummers 33 en 34: €495.000,- – €535.000,- v.o.n.
Faam Tussenwoning: €465.000,- – €505.000,- v.o.n.
Faam Tussenwoning incl. tuitgevel: € 480.000,- – €520.000,- v.o.n.
Faam Tussenwoning incl. standaard dakkapel + verdiepingshoge pui met vast glas of openslaande deuren: €475.000,- – €515.000,- v.o.n.

  • GLORIE: 4 extra ruime geschakelde twee-onder-één-kapwoningen in “Oud-Hollandsche Stijl”, met een breedte van maar liefst 7,30 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap.

Type Glorie is een zeer riante woning die alles biedt wat u nodig heeft om comfortabel te kunnen leven. Deze zeer brede woning zorgt ervoor dat u aan de slag kunt met speelse indelingen. Met een schitterende leefkeuken met openslaande deuren aan de voorzijde en de zeer riante woonkamer aan de achterzijde. De woning is 7,30 meter breed en en 10,76 meter diep en heeft een woonoppervlakte van ca. 178 m². Op de eerste verdieping is ruimte voor vier slaapkamers, een badkamer en een apart tweede toilet. De 2e verdieping kunt u geheel naar eigen wens indelen met bijvoorbeeld een speelhoek of werkruimte en een ruimte voor wassen en drogen. Deze woningen hebben een brede én diepe achtertuin, met een ruime berging. Bij bouwnummer 21 geniet u zelfs van een extra diepe tuin aan het water.
En niet geheel onbelangrijk, bij dit type krijgt u 2 parkeerplaatsen op uw eigen terrein.

Prijsranges:
Glorie Hoekwoning: €670.000,- – €735.000,- v.o.n.
Glorie Geschakelde 2^1 kap: €645.000,- – €685.000,- v.o.n.

Vanzelfsprekend zijn er bij de meeste woningen diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten mogelijk.

Zoals aangegeven gaat bovenstaande om een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen zijn excl. installatie. Deze kunt u kopen of huren, vraag de woningcoaches naar meer informatie. Uiteraard worden in de aankomende periode naar de start van de PreSale de definitieve V.O.N.-prijzen van de woningen beschikbaar op de website.

14 april start PreSale om 09.00 uur
Op dit moment bekijkt u de situatietekening, technische tekeningen en meer informatie over het sanitair alvast op de website van de projectontwikkelaar. Wilt u straks wonen in LOF Erasmusveld? Het PreSale formulier staat online in uw persoonlijke account. Hoe komt u aan een persoonlijk account? Schrijf u in onder ‘Interesse’ op de projectwebsite en uw account wordt aangemaakt! Het ingevulde PreSale formulier heeft u nodig voor het Kennismakingsgesprek met VORM Sales & Finance. Vanaf woensdag 14 april 2021 om 09.00 uur kunt u uw inschrijving definitief maken door op de inschrijfbutton op de projectwebsite te klikken in het digiform bij Tab 4 ‘Ondertekening’ die vanaf dat moment beschikbaar is.

Op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen plannen wij de digitale Kennismakingsgesprekken in. Dus hoe eerder u uzelf inschrijft (vanaf woensdag 14 april 09.00 uur), hoe groter de kans dat u als één van de eersten op Kennismakingsgesprek gaat en dus de woning van uw voorkeur kunt reserveren. Wilt u een woning in dit plan reserveren dan is het zaak zo snel mogelijk digitaal in gesprek te gaan met de hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance. De kennismakingsgesprekken starten op 19 april om 09.00 uur. Meer informatie over het proces leest u op de projectwebsite.

Let op: u kunt u vanaf woensdag 14 april 09.00 uur pas definitief inschrijven – maar u kunt nu al wel het PreSale formulier invullen in uw persoonlijke account!