Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

BEGELEIDING NIEUWBOUWWONING

En heeft u eenmaal uw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Wij begeleiden u vanaf het begin van het project tot en met het tekenen van de overeenkomsten. Maar ook daarna staan we voor u klaar als u vragen heeft over de notaris of bijvoorbeeld de start van de bouw. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook helpen met de verkoop van uw huidige woning.

 

Wat zijn de voordelen van een nieuwbouwwoning?

 

Geen overdrachtsbelasting betalen 

Uw nieuwbouwwoning is vrij op naam. U hoeft geen overdrachtsbelasting te betalen. Vaak gelden er speciale financiële regelingen om dubbele woonlasten te voorkomen. Vraag dit na bij uw hypotheekadviseur.

 

Onderhoudsvriendelijk wonen 

U koopt een nieuwe woning. Eén die voor jaren onderhoudsvrij is. U bent er geen geld en tijd aan kwijt. En u heeft de zekerheid van zorgeloos wonen, doordat u garantie heeft op uw nieuwbouwwoning. 

 

Gezond en veilig wonen 

Betrouwbaar bouwmateriaal, inbraak werend hang- en sluitwerk en een gezond ventilatiesysteem: in een nieuwbouwwoning zijn dit standaard materialen en voorzieningen. 

 

In een fijne buurt wonen 

Een nieuwbouwwijk is goed ingericht: met voldoende speelplaatsen, veilige wegen en fietspaden, veel aandacht voor groen en genoeg parkeerplaatsen. Dat woont wel zo fijn. Ook houden ontwikkelaars rekening met de bereikbaarheid en de nabijheid van openbaar vervoer, scholen en winkels. 

 

Wonen naar uw eigen idee 

In veel gevallen kunt u uw nieuwbouwwoning geheel aanpassen naar uw woonwensen. Zo kunt u zelf de keuken en de badkamer laten plaatsen die u het liefste heeft. 

 

Energiezuinig en kostenbesparend wonen 

Nieuwbouwwoningen voldoen aan steeds hogere eisen wat betreft energieverbruik. Daarom heeft u de zekerheid dat uw energienota lager uitvalt dan bij een bestaande woning. En wist u dat u vaak een hogere hypotheek kunt krijgen als u een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt?