Aan de Singel fase 2

In verkoop

68 nieuwbouw woonhuizen

Van € 444.850 tot € 924.850 v.o.n.

De Lier

Marjolein Derksen

Omschrijving

Aan de Singel fase 2 gaat donderdag 21 maart 15.00 uur online in verkoop! Lierkwartier breidt zich nog verder uit! Na de deelgebieden Op de Akkers en Aan de Lanen is Aan de Singel de volgende wijk in het groene en kindvriendelijke Lierkwartier. Deze nieuwe ‘Wilgenbuurt’ wordt omringd door groen en water. Met de Wilgenplas in het warme hart van…

Aan de Singel fase 2 gaat donderdag 21 maart 15.00 uur online in verkoop!

Lierkwartier breidt zich nog verder uit! Na de deelgebieden Op de Akkers en Aan de Lanen is Aan de Singel de volgende wijk in het groene en kindvriendelijke Lierkwartier. Deze nieuwe ‘Wilgenbuurt’ wordt omringd door groen en water. Met de Wilgenplas in het warme hart van de wijk. En toch op een steenworp afstand van de stad.

Wonen aan het water, overal wandelpaden, groene speelplekken, veranda’s, een autovrij hart en vrijuit spelende kinderen. Dat is wonen in de nieuwe en waterrijke Wilgenbuurt. Alles speelt zich af rond de Wilgenplas middenin het Wilgenhart. Een groene wijk die ruimte biedt voor ontmoeten, recreatie en veilig spelen.

Hier vind je een mix van moderne en landelijke rijwoningen, tweekappers mét garage en vrijstaande woningen. En elk hun eigen duurzame karakter, zowel in bouw- als woonstijl. Woningen met verschillende gevels van baksteen en hout, duurzame materialen in aardetinten, opvallende kapvormen en sfeervolle pergola's aan de voorkant. Zie je jezelf al wonen in deze groene oase?

Highlights van Aan de Singel fase 2

 • Landelijk wonen op steenworp afstand van de stad
 • Diverse woningtypen
 • In kindvriendelijke woonwijk

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.