Terug

Register Makelaar | Register Taxateur | Taxateur Bijzonder Beheer | CEO

De drive van dit vak? Dat zijn de successen bij verkoop en aankoop en de unieke sfeer onderling op kantoor.

Over Gert-Jan Olsthoorn

Gert-Jan Olsthoorn is samen met Esther Olsthoorn en Judith Been-Olsthoorn eigenaar van Olsthoorn Makelaars. Gert- Jan is een echte visionair en werkt graag innovatief.

'In 2006 heb ik samen met mijn toenmalige compagnon Olsthoorn Makelaars opgezet. Mede dankzij ons gemotiveerde team is ons kantoor gegroeid tot waar we nu staan. Ik ben zelf actief in de inname, de aankoop, de verkoop en de taxaties van woningen en kleinzakelijk vastgoed. Het leukste van mijn werk is het klantcontact met verkopers en potentiële kopers. De drive van dit vak? Dat zijn de successen bij verkoop en aankoop en de unieke sfeer onderling op kantoor. En als ik verkopers nog een tip mag geven: zorg ervoor dat juist jouw woning zich onderscheidt van de rest en werk met een perfecte presentatie!'

Vragen aan Gert-Jan Olsthoorn

1. In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik heb een woning uit 1860, die ik grotendeels zelf verbouwd heb. Het is een karakteristieke woning, die is opgenomen op de gemeentelijke monumentenlijst.

2. Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

We hebben een leuk en persoonlijk team van enthousiaste collega’s met oog voor kwaliteit en kennis. Dagelijks zijn we bezig met het interpreteren van cijfers en combineren dat met het persoonlijk kennen van onze klanten. Deze combinatie zorgt voor optimale resultaten en een hoge klanttevredenheid. En: integriteit staat bij Olsthoorn Makelaars hoog in het vaandel!

3. Wat is je passie?

Ik heb er twéé: huizen en klassieke auto’s. Na een dag vol afspraken en telefoongesprekken vind je me vaak in mijn garage, waar ik sleutel aan mijn Ford Mustang uit 1965. Ik sport ook regelmatig, maar de meeste vrije tijd besteed ik aan mijn gezin.

4. Welk compliment heb je ontvangen van klanten?

Klanten waarderen ons om de goede begeleiding met een bijzonder positief resultaat. Ik vind het mooi om te merken dat de betrokkenheid en het enthousiasme van ons team doorwerken in alles wat we doen. En dat voelen onze klanten ook. Er zijn zelfs klanten die alléén maar door ons kantoor geholpen willen worden.

5. Wat is je leukste herinnering tot nu toe bij Olsthoorn Makelaars?

Dat zijn er veel: alle enthousiaste kopers en verkopers! Maar ook de opening van onze nieuwe vestigingen, de uitbreiding van onze nieuwbouwafdeling en de groei van ons team; ieder jaar kent zijn uitdagingen en vooral ook vele mooie momenten.

house-row