Noorderduin fase 3

In verkoop

48 nieuwbouw woonhuizen

Van € 449.850 tot € 874.850 v.o.n.

Monster

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Maak kennis met…

Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Maak kennis met Noorderduin!

In fase 3 worden 66 woningen gerealiseerd. Of je nu voor een rijwoning of 2 onder 1 kapvilla gaat, in Noorderduin fase 3 geniet je van wonen op een bijzondere locatie in een fonkelnieuw huis. Op de veranda kun je ieder straaltje zon meepakken. Toch liever uitwaaien op het strand? Vijf minuten fietsen en je bent er!

Noorderduin is een eigentijdse, moderne buurt die wordt omgeven door duinen, recreatiegebied Madestein en Monster. Een toegankelijke wijk, waar mensen elkaar ontmoeten en de auto te gast is. Privé ruimte en openbare ruimte vloeit hier naadloos in elkaar over en vormt een geheel. De veranda’s vormen de schil die privé en openbaar scheidt. Ondanks dat iedereen een eigen tuin heeft, is het door de groenzones net alsof de hele buurt één grote, gedeelde tuin is. Kronkelende voetpaden verbinden de buurt. Het duinlandschap wordt doorgetrokken in het gebied, waardoor Noorderduin de perfecte combinatie van tuinen en duinen heeft.

Meer weten over Noorderduin? Bezoek de projectwebsite (link onderaan de pagina) of neem contact met ons op.

Highlights van Noorderduin fase 3

 • Nabij het strand
 • Wonen met een vakantiegevoel
 • Alle woningen onder optie

Basiskenmerken

 • Beschikbare woningen 48
 • Woonoppervlakte v.a. 109 m2
 • Kamers 3 tot 4
 • Website www.nieuwbouw-noorderduin.nl/
 • Koopsom Van € 449.850 tot € 874.850 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.