Wonen in de Parels

In verkoop

12 nieuwbouw woonhuizen

Van € 550.000 tot € 595.000 v.o.n.

Rijswijk

Corrine Juffermans

Omschrijving

WONEN IN DE PARELS De 12 rijwoningen zijn in verkoop. Inschrijving is via de projectwebsite en sluit maandag 27 november 2023 om 17.00 uur. In RijswijkBuiten vind je het plan ‘Wonen in De Parels’. Direct naast het Wilhelminapark, centraal gelegen tussen het gezellige centrum van Rijswijk en de prachtige historische binnenstad van Delft. Het plan…

WONEN IN DE PARELS

De 12 rijwoningen zijn in verkoop. Inschrijving is via de projectwebsite en sluit maandag 27 november 2023 om 17.00 uur.

In RijswijkBuiten vind je het plan ‘Wonen in De Parels’. Direct naast het Wilhelminapark, centraal gelegen tussen het gezellige centrum van Rijswijk en de prachtige historische binnenstad van Delft. Het plan bestaat uit twaalf royale rijwoningen. En wanneer je je voordeur uitloopt, sta je direct aan het water!

Vanuit RijswijkBuiten ben je binnen enkele minuten in Rijswijk en Delft. Ook Den Haag en Rotterdam zijn via de snelwegen A4 en A13 goed en snel bereikbaar. Echt weg uit RijswijkBuiten hoef je niet eens. Zo zijn er in de wijk basisscholen en kinderopvang te vinden, je kunt naar een gezondheidscentrum. Sinds kort is er ook een Lidl-supermarkt op enkele minuten lopen van Wonen in De Parels. Nu al zijn er in de hele wijk diverse speelplekken te vinden. Daarnaast wordt er vlakbij de woningen een nieuwe speelvoorziening aangelegd. Je hoeft alleen maar even schuin over te steken.

KOW architecten uit Den Haag tekende voor de gevarieerde vormgeving. De tuitgevels onderbreken het straatbeeld van de rijwoningen op een speelse manier. Verschillende metselstenen en metselverbanden geven elke woning een eigen identiteit. Begroeibare pergola’s, het mooie uitzicht en het gebruik van duurzame materialen maken dat het er fijn wonen is.

Ruime woningen, flinke kavels
De twaalf woningen zijn ruim: vanaf ca. 129 m², dankzij de vergrootte woningdiepte. Met drie slaapkamers én een volledig vrij indeelbare zolderverdieping is er meer dan genoeg ruimte voor hobby, opslag, of gezinsuitbreiding. Alle woningen staan op ruime kavels, vanaf 122m². Je hebt dus ’s morgens al het zonnetje in je (oostelijk gelegen) tuin.

Alle woningen zijn compleet ingericht met badkamer en keuken. Daarnaast hebben de hoekwoningen een eigen parkeerplaats of carport. Je woning beschikt over het BENG-label, de afkorting voor Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Dit betekent dat de woning in de basis al zeer energiezuinig is en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dit wordt bereikt door het gebruik van innovatieve technieken zoals een slim warmteterugwinningsysteem, een bodemwarmtepomp, zonnepanelen en isolerend hoogrendementsglas. Hierdoor geniet je optimaal van een comfortabel en aangenaam woonklimaat.

De woningen over het energielabel A++++ mét prestatiegarantie. Dit houdt in dat 10 jaar onderhoud aan warmtepomp, bron, boiler en zonnepanelen is inbegrepen. Klimaatgarant garandeert de A++++ prestaties van deze woningen conform de regels uit de ‘Tijdelijke regeling hypothecair krediet 2024’. Voor A++++ woningen met prestatiegarantie gelden per 1-1-2024 aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden. Zo kun je tot wel € 50.000,- meer hypotheek krijgen.

U kunt zich via de website inschrijven en dan wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van dit plan. www.wonenindeparels.nl

ERFPACHT
De woningen worden aangeboden met eigen grond, maar het is ook mogelijk om de grond in erfpacht te kopen. De keuze is aan U! Voor de informatie hierover verwijzen wij u graag naar de website van de gemeente, https://www.rijswijkbuiten.nl/rijswijkbuiten/erfpacht/.

Highlights van Wonen in de Parels

 • Alle woningen onder optie
 • Nabij het Wilhelminapark gelegen
 • Vergrootte woningdiepte

Basiskenmerken

 • Beschikbare woningen 12
 • Woonoppervlakte v.a. 129 m2
 • Kamers 4
 • Website wonenindeparels.nl/
 • Koopsom Van € 550.000 tot € 595.000 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.